пон окт 18, 2021 7:56 pmpreslav написа:Е, то в спора се ражда истината.... Не сме някои келеши тука, сериозни хора сме
Казвам всичко това не с идеята да се захваща спор .

пон окт 18, 2021 8:18 pmky-kyy написа:Извинете, ама Елдом имат два основни типа бойлери над мивка. https://boileri-bg.com/bg/%D0%91%D0%BE% ... B/c13.htmlпон окт 18, 2021 7:56 pmpreslav написа:Е, то в спора се ражда истината.... Не сме някои келеши тука, сериозни хора сме
Казвам всичко това не с идеята да се захваща спор .![]()
пон окт 18, 2021 9:12 pmLazarGanev написа:Аз снимки не виждам.пон окт 18, 2021 9:03 pmiliya_i написа: Та вие за кой точно тип спорите?Ами то си има снимка на бойлера и се вижда, че е под налягане, а смесителят е за проточен бойлер, без налягане. Така че не става. Но пък под този бойлер спокойно може да се сложи нормална смесителна батерия![]()
пон окт 18, 2021 9:03 pmiliya_i написа:Като гледам снимката, бойлера на питащия е точно под налягане, ама го карат да го свърже със смесител за юнга.....Било по-безопасно....гърмели ония....
Та вие за кой точно тип спорите?
пон окт 18, 2021 9:17 pmLazarGanev написа:Класика в жанра, да го курдисат обърнат под мивката.
бойлер "Елдом" 15 литра над мивка?
пон окт 18, 2021 9:17 pmLazarGanev написа:Не знам с кой браузър си, но Edge и Chrome не ми показват изображение. Дори и в цитата ти.пон окт 18, 2021 1:49 pmmolder написа: бойлер "Елдом" 15 литра над мивка?
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: