• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
шоп - майстор
Взех да има 20м3 дръвца да съхнат, че не се знае догодина я имаме ток, я не:-(
5 туби гориво за генератора, а вода, храна, лекарства си има във военовременният запас:-)
Christo - майстор
пет мар 04, 2022 1:28 pmшоп написа:
Взех да има 20м3 дръвца да съхнат, че не се знае догодина я имаме ток, я не:-(
5 туби гориво за генератора, а вода, храна, лекарства си има във военовременният запас:-)
Eдно разумно и полезно мнение! Практично, без политикански изцепки. 100++
Димитър....... - специалист
Аз и семейството си живеем на село,и без да си искаме досега в килера и мазето сме имали провизии за около месец,защото си произвеждаме всичкия плод-зеленчук и малко месце.Още преди тая война(на фона на инфлацията)си бяхме решили това лято да бъхтим двойно за да увеличим запасите,че не се знае...Та така. П.С.Тук не броя винцето и ракията,че от тях имам за година напред :-D
svg - специалист
пет мар 04, 2022 4:21 pmДимитър....... написа:
Аз и семейството си живеем на село,и без да си искаме досега в килера и мазето сме имали провизии за около месец,защото си произвеждаме всичкия плод-зеленчук и малко месце.Още преди тая война(на фона на инфлацията)си бяхме решили това лято да бъхтим двойно за да увеличим запасите,че не се знае...Та така. П.С.Тук не броя винцето и ракията,че от тях имам за година напред :-D
Т.е. при нужда, идваме у вас! :-D :-D :-D
Димитър....... - специалист
пет мар 04, 2022 4:50 pmsvg написа:
Точ'така,имам 3дка двор,имам и мотики от големите(12ки дето правят сянка),има да копаме пък после ще си пийваме стабилно и така... :-D
svg - специалист
пет мар 04, 2022 5:50 pmДимитър....... написа:
пет мар 04, 2022 4:50 pmsvg написа:
Точ'така,имам 3дка двор,имам и мотики от големите(12ки дето правят сянка),има да копаме пък после ще си пийваме стабилно и така... :-D

Първите 3 месеца, ще показваш как се копа :-D :-D :-D
  • 1
  • 2

Тема "Подготвяте ли се за тежки времена ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: