Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Hoвoceлckи - майстор
Е явно никога не си стъпвал на строителен обект :wink:
gogo7777 - майстор
Най-добре е да се прокопае тунел. :drinkers:
Andri01 - майстор
Най-добре да спре строежа! :drinkers:
krasi92 - майстор
пет авг 05, 2022 7:51 amHoвoceлckи написа:
Е явно никога не си стъпвал на строителен обект :wink:
Стъпвал съм но техническия като те види ти къса талончета. Вечерта вместо ти да вземаш му доплащаш. Така се научава човек да си върши работата както трябва.. Твоите обекти не ме интересуват. Ако искаш и крушки монтирай по пода да ти е светло. Като мине ТБ то ке си платиш и те така. И да строежа може да ти го спрат по всяко време.
Hoвoceлckи - майстор
Само потвърждаваш, че нямаш допирни точки със строителството у нас в днешно време :-D Те така се прави на практика

Прикачен файл:
IMG_20220805_130748_HDR_600x800.jpg
IMG_20220805_130748_HDR_600x800.jpg (108.77 KиБ) Видяна 909 пъти

И не бери грижа за мен - точно това не съм го правил аз. Но съм правил неща, които не бих ги направил ако зависеше от мен (но точно тях ти пък изобщо не ги разбираш).
krasi92 - майстор
Това за някои катун евентуално
Hoвoceлckи - майстор
Почти позна. За теб "катун"/"комплекс" вероятно е едно и също. Трябва да добавиш само едно "СПА-" ... :-D
krasi92 - майстор
И кой спа. Явно ти харесва какво си сътворил. Юнак. Направил си една голяма икономия на енвеститора. За тръби и гофре дето после ще се изхвърлят не дава пари енвеститора. Можеше да ги боядисаш тарабите да изкарат повечко години. Явно спа обектите са доста зле скинтите.
iliya_i - майстор
Тоя кабел е явно някаква времянка за строежа. Ако е нещо за постоянно е просто някаква идиотщина.
Та явно аз съм мнооооого прост и не мога да разбера какъв е проблема да се откачи от едниния край, да си мине багера и после пак да се закачи. Всичко това ще отнеме не повече от 30 минути.
Andri01 - майстор
ЧОВЕЧЕто отдавна си е решило въпроса! Но явно не ебава хората тука ,за да каже как и едно"благодаря", поне!! :axe:

Тема "Как да запазя кабел?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: