• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
MamaMy - майстор
Дори и щурц да е, не е по-безобидно. Даже ако е трегер има шанс да е едно цяло с плочата. Тогава се надяваме плочата да го държи, но пък това може дори още по-лошо да означава. Цялата плоча може да е забъркана така. Виждат се слоеве пясък недоразбити и бедни на цимент. Според мен каквото и да е трябва да се предприемат сериозни и спешни мерки.
пон юни 02, 2025 10:21 amchapara написа:
Ами категрично не бих дал категорично мнение трегер ли е или щурц. Трябва цяла светла снимка на цялата стена с по голяма резолюция , за да може да се увеличава снимката в повече.
Много благодаря за отделеното време. Ще се опитам да изолирам светлината отвън за да мога да направя по-добра снимка.

В случая, каква ще бъде разликата в поправката между двете?
inkovsv - специалист
Чист слабоармиран щурц!
chapara - майстор
Поправката е същата, както я описах по горе като за греда.
Може да се извади внимателно щурца, ако е щурц и да се подмени като друг вариант, но снимката първо!
dpp - специалист
пон юни 02, 2025 9:58 amHornx написа:
нед юни 01, 2025 11:41 pmgogo7777 написа:
нед юни 01, 2025 10:42 pmchapara написа:
Снимката е оскъдно направена.
Дай по далечен план.........
Няма да е лошо снимка в общ план.
Аз лично се съмнявам това да е трегер.
Съжалявам, че не включих и такава снимка. Светлината пречи, но ако не се вижда добре ще снимам привечер.
64e1ddd0-dcca-4ca5-be24-483c07b07f48.jpg
63fc1431-5842-4ff8-9953-c7f5276cc1ef.jpg
То по-скоро е пукнат отдолу, и то е нещо като щурц това.
Като гледам вкрая не стъпва до долу, ами завършва в някаква тухла, а само отгоре е трегера..
Никакъв трегер не май това, ама не се и разбира добре.. Прсто са го пуснали надолу заради прозореца май..
Има ли пукнатина нагоре, на височината на която стъпва трегера вляво , върху тухлата??
gogo7777 - майстор
Всичко е ясно.....щурц е......много слаб щурц. То и зидарията е "ОК"......Имам притеснение, че цялата къща е строена от немотия и материали каквито е имало.

Пясъка от плажа става само за лежане върху му.......лежиш си безгрижно и негодуваш срещу Топлофикация София.....ама само си лежиш и сочиш с пръст шопите като виновни. Баси конкретиката......Я на Вуте топлата вода нема да плащам, така ми каза Кмета, Даскала и Попа.... :drinkers:
  • 1
  • 2

Тема "Пукнат трегер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: