Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
MamaMy - майстор
Предполагам, че алуминиевия фосфид има сходно действие като цинковия фосфид. Да не се бърка с цинковия фосфат (черна отрова) който е забранен в ЕС.
MamaMy - майстор
Използвали го твърдят, че за сляпо куче не действа:

За хора обаче явно действа:
https://www.bta.bg/bg/news/balkans/1070 ... semeystvo-
hidrazin - майстор
Ей тва действа действа не само на сляпо ами и на ГЛУХО куче. :-D И на къртици...

:partyman:
Lux Æterna - специалист
Аз миналата седмица за пореден успешен път успях да "прескоча трапа" . Получих ужасно хранително натравяне от .... "марков" китайски зелен чай закупен от Лидл. Само третиране с химии ми е обяснението за това, което се случи. А тука в темата се анонсира препарат, които трябва да се ползва с особенно внимание и да си го разпиляваме на воля в градината?! Без мен. Аз всъщност се "оплаквам" от къртици, редовно ги хващам живи и пускам на свобода извън населеното място. И в същото време "паля свещи и се моля" на тяхно място да не се навъди сляпо куче. Всъщност те не се понасят и където е единия вид другия го няма.

Единственото ми предложение по темата е заселването и развъждането на къртици.

Поздрави
hidrazin - майстор
Къртици - От трън та на глог...
Ми завъди си критърси. Тогава и змии няма да имаш. :-D
Lux Æterna - специалист
За предпочитане е да си имате в двора МЕСОЯДНА къртица пред сляпо куче - ВЕГАН! Ако пържолите растяха на колчета в градината ....!

Поздрави
nikolson - майстор
Ibasi, Умря създателя на OnlyFans и персоналът се пръсна боща̀.
Последна промяна от nikolson на чет мар 26, 2026 8:44 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
Не за предпочитане а е задължително да нямате в градината вредители - каквито и да са.
Всеки вредител пресякъл дворната граница без валидна виза и извършващ престъпления, бива унищожен.
Напълно законно и то без никакво угризение на съвестта. Така както трябва да е и по едни други граници...

Е, ако го усетя и докопам де.
Rakeem - специалист
Как ги различавате двата екземпляра. На есен ми се появиха 'къртичини' и действах с карбид на всяка дупка с обилно поливане и запушване на дупките, от тогава няма нови, но се чудя дали съм си решил проблема или съм го заровил по-надълбоко, временно.

Тема "Вибрации срещу сляпо куче" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: