• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 26
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
lexus ct200h - специалист
lexus ct200h написа:
maleeeestrax написа:
:rock: От както се появи човека изградил инсталацията лексуса не влиза .Тук нещо намирисва. :rock:
Отмириса ли ти се сега?
Чети, разглеждай, преценявай...
lexus ct200h написа:
lexus ct200h написа:
maleeeestrax написа:
:rock: От както се появи човека изградил инсталацията лексуса не влиза .Тук нещо намирисва. :rock:
Отмириса ли ти се сега?
И ако пак ти мирише, посочи мястото или го пипни.
lexus ct200h написа:
lexus ct200h написа:
lexus ct200h написа:
Отмириса ли ти се сега?
Течността изтича цяла зима и с деца това хич не е шега.
С брат ми разгледахме целия материал, както и стаята и решихме, че при тези обстоятелства(наклони на плоча, тунели, безотговорно свързани тръби и прочие), не ни остава нищо друго, освен на пролет да разкрием цялата стая и да се споят на ново връзките. Подовото също ще трябва да се подмени.
lexus ct200h написа:
lexus ct200h написа:
lexus ct200h написа:
Отмириса ли ти се сега?
Какво ще направиш ти, ако този ти се домъкне в къщата, вземе ти парите предварително и после го усетиш, че ти се прави на селски тарикат и те върти на малкия си пръст и те лъготи и иска да ти муфти още пари с майсторски прийоми? Ами ако заради същия този в последствие си разбиеш къщата след пресен ремонт, за който бригади са ти поискали 15 000 лева? Какво ще направиш ти, дето сега се присмиваш на чуждото нещастие?
lexus ct200h написа:
lexus ct200h написа:
lexus ct200h написа:
Какво ще направиш ти, ако този ти се домъкне в къщата, вземе ти парите предварително и после го усетиш, че ти се прави на селски тарикат и те върти на малкия си пръст и те лъготи и иска да ти муфти още пари с майсторски прийоми? Ами ако заради същия този в последствие си разбиеш къщата след пресен ремонт, за който бригади са ти поискали 15 000 лева? Какво ще направиш ти, дето сега се присмиваш на чуждото нещастие?
С цялото си уважение към всеки един тук, не ме разбирайте погрешно,...сега само ти намирисва, после би газил лайната му, както аз.
Много лесно се става майстор. Без да го питате кой клас има, за да ви спечели ще ви каже, че е вишист. Сега като му гледам писмото и в това вече се съмнявам.
Ама тариката не сменя прогнилата си баничарка, на стойност 300-400 лева, без седалка на шофьорското място, та видиш ли, ако изскокне проблем веднага да изпунтира неблагополучие и неплатежоспособност. А иначе е шеф на фирма ^ДАЙ^. Дали изобщо има и фирма? За ДДС изобщо да не говорим. Все пак е тарикат, кандидат мутра едва ли не.
Нова тема: Многократно ме наводнява с бойлера. Знаел, че трябвало "редуцир" вентил, но не го сложил, за да приключи с тази си работа и да си създаде нова. А налягането е същото както при брат ми, защото сме през 3 метра. Как ще оставиш в експлоатация опасен за наводняване уред? Знае, че ще тече, но ако мине, мине. Парите ще се искат отделно. Не е сложил кран след серпентината пак от еснафщина. При нарушаване целостта на серпентината водопровода ще вкара вода под налягане в системата и през РС ще ме наводни без да мога да огранича нахлуването своевременно. Щети пак ще има. Че колко струва това кранче като продукт и като работа, че ти да го крадеш? Или си е по навик? Обеща ако го купя да го сложи. Купих го, още не го е сложил. Вместо онзи вентил при брат ми е сложил РС от затворен тип. Знае за всички влияещи фактори и пак се прави на разсеян и прави мизерии.

Прикачен файл

20170122_042747.jpg
20170122_042747.jpg (101.24 KиБ) Видяна 1684 пъти

Прикачен файл

20170122_042636.jpg
Hoвoceлckи - майстор
А спри де човек. Имаш бутон "промени". С тия "...найсе" поста изглежда като да си говориш сам.
Поразбрахме някои неща, всеки си е направил своите изводи. Стига толкова. За повече - обади се в "Съдебен спор" или си заведи истинско дело.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 26

Тема "локално парно губи мистериозно течност" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: