• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 37
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
iavor - специалист
Bojidar_Donev написа:
Привет и от мен ето я моята псевдо работилница но за този бюджет това можах да спретна :-D

То така се почва.
Важното е,че имаш желание и си сложил началото. =D>
a_nikolov - специалист
Ето нещо полезно за майсторския кът. Видях го на скоро в Lidl. За жалост от магазина ми казаха, че има доста върнати бройки поради некачествена изработка и се отказах да взимам.
Някой има ли представа дали има нещо подобно из магазините и на каква цена?
Иначе това комплектче изглежда доста удобно!

Прикачен файл

lidl.jpg
mladkal - майстор
a_nikolov написа:
Ето нещо полезно за майсторския кът. Видях го на скоро в Lidl. За жалост от магазина ми казаха, че има доста върнати бройки поради некачествена изработка и се отказах да взимам.
Някой има ли представа дали има нещо подобно из магазините и на каква цена?
Иначе това комплектче изглежда доста удобно!

Моето виждане, че готовите модулни стелажи изглеждат много добре. Ако са направени с качествени метални пана и контейнери от добра (плътна) пластмаса са екстра.За жалост обаче хубавите неща са скъпи. Отделен е момента, че за инсталирането на подобен вид модули се изисква доста голямо пространство. Сортирането на крепежи и подобен вид дребни детайли може да се реализира в по-малък обем. Малък обем, в който да съберете голям брой разновидности. Аз лично така съм го решил за себе си и прибягвам до надписването и сортирането на видии, болтове и т.н. подобни неща. С извинение сега само пиша, но по към зимата ще предоставя и достатъчно снимков материал.

В ред на мисли може да помислите са следното: ако имате бебе, което се храни с изкуствено мляко ( в кутии) да събирате кутиите. Може да ги събирате от ваши познати. Ако ваш роднина или познат има обществена пералня и ползва идентични препарати от една и също марка и разфасовка , вид също могат да ви бъдат полезни.еднаквите по обем ивид кутии се организират по-лесно в пространството.

Кофи от латекс.След употребата му могат да бъдат измити. Употребата на кофа от латекс (20-25кг) е незаменим сандък за инструменти. В нея можете да пренасяте различни инструменти и консумативи за вашия ремонт.
Аз лично имам няколко такива идентични: Кофа ВиК (ключове, калчища, тефлонови ленти, ППР колена, муфи и други) Кофа-ЕЛ (конзоли, шпатула-тясна, скоби за прикрепване на кабели,парчета такива, клеми и други необходими) Кофа-Шпакловка ( маламашки, огребки, шпатули, бъркалки, ръчна шлайфка, силикатна мрежа за шкурене, шкурки, др) Кофа-Боя (валяци 2-3вида, четки още два три вида; гъба, бъркалка-винаги поддържана чиста)

В отговор на колегата Николов: по-добре инвестирай тели пари за да си купиш клас по-висок инструмент, а когато решиш какво и колко ще поддържаш измисли и начина да го организираш в своя кът.

Поздрави Младен-Стара Загора
mladkal - майстор
iavor написа:
Ето и част на моето убежище от скуката :yawinkle:
Браво! Кефи ме.
iavor - специалист
mladkal написа:
iavor написа:
Браво! Кефи ме.

Благодаря !
mladkal - майстор
iavor написа:
mladkal написа:
iavor написа:
Браво! Кефи ме.

Благодаря !
Моля! :)
kiss9402 - специалист
mladkal написа:
iavor написа:
Браво! Кефи ме.
+1 :supz:
Пламен Лилов - напреднал
Здравейте съфорумци,нека се присединя и аз към темата пък и да се похваля с постигнатото :-D .Това е моя гараж,отне ми 6 г. да стигна до тук и сигурно ще ми трябват още 4 да го довърша нацяло,но съм безкрайно щастлив и горд с него.Да вярно че е голям хаос но си е моя хаос и се чувствам уютно в него.Пожелавам всеки да го изпита,с приятелски поздрав!

Прикачен файл

снимка 3.jpg
снимка 3.jpg (103.31 KиБ) Видяна 3706 пъти

Прикачен файл

снимка 2.jpg
снимка 2.jpg (94.72 KиБ) Видяна 3706 пъти

Прикачен файл

снимка 1.jpg
снимка 1.jpg (92.34 KиБ) Видяна 3706 пъти
bulhomes2 - майстор
Ма мамоооооо. Направо неблагородно ти завиждам. Как си мечтая за повдигач за коли. Най вече след като разбрах, че един приятел си е продал неговия за 500 лв...

Имаш нужда от рафтове. Много рафтове.
Krass - майстор
И това ако е кът... :shock: У дома кът е онзи квадратен метър между прозореца и фикуса, където вегетирам когато тъщата дойде на гости. Браво за реализираната мечта на всеки на който ръцете не са пъхнати в... е знаете къде :lol:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 37

Тема "Майсторски кът" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: