Моята я купих от нашия ,,Руски пазар" за 50 пари с вентила и бонус две скобички 
Това май е БГ варианта на китайския УОК, ама с крака, а ?
И от по-дебелите, че да става и за скара.

Нашият е от тънките и го ползваме само за пържене и задушаване върху стъклокеарамичен плот. За открит огън може и да е тъничък, ама още е нов и не ми се пробва дали ще издържи.
Има и с по-дебели стени, като този на снимката горе, които ще вършат работа за скара и стените им са с дебелина на диск от брана.
Това подсещане го пиша за всички, които искат валандър, но нямат дискове и електрожен.
Цените на УОКовете вече са нормални, така че преди да минете на професионалното ниво ВАЛАНДЪР, можете да пробвате с някой евтин уок .
Наздраве


, 
