• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
filmatoplo написа:
:) Още 16 дена и ще го разтриваме с риба за Никулден :drinkers: , може и репетиция да направим по рано -ще видим , като се каня все излиза друго :-D
Сакън, не го зарязвай толкова дълго време, все нещо ще положиш на него :)
за залепването -не залепва , аз го мажа постоянно с олио , преди започване на всяко готвене и печене , като свърша го поливам с вода както е загрят -така се изчиства , избърсвам го с парцал ,и го мажа с олио , после го обръщам обратно да седи на пиростията , под плота на външната мивка -да не го вали .

+1
rockwall - майстор
тракторът беше блъснат силно отзад, водачът елиминиран и сега чакам заявки за валандърите

(оглеждам се и за друг трактор)

мисля по 120$/диск да ги пусна
Изображение

Всички желаещи да направят списък, за да не става блъсканица
stiv1961 - майстор
rockwall написа:
тракторът беше блъснат силно отзад, водачът елиминиран и сега чакам заявки за валандърите
(оглеждам се и за друг трактор)
мисля по 120$/диск да ги пусна
Всички желаещи да направят списък, за да не става блъсканица
Тя браната не струва толкова :-D
stiv1961 - майстор
Малиииий, уплаших се :-D Хайде на новите дискове, rockwall ги разпродава :)
http://www.agronica-karov.com/newsite/i ... prices.pdf
А тук има много яки/Ф 70/ и евтини:
http://agronet.bg/agroborsa.html?page=s ... 0&catid=37
stiv1961 - майстор
Айде, стига спамил като Стефчо по темата, ако има какво да предложиш си добре дошъл :)
НИКОЛАИ БОЯНОВ - напреднал
Брех да се невиди,търсещите диск от брана се увеличават с 1. :-D
rockwall - майстор
държа темата активна, че белким някой даде 120 $
bateFori - помощник
Като направя еова за което си мисля.ще ви качна снимки.Става въпрос за стъклен капак,уплътнен със силикон,който дяне на 1300 градуса. Така ще може и да се задушават зеленчуци и мръвчици разни..
Снимчици по късно
А що па не и някой да ме изпревари!
Искам да разгледам валандъра като ежедневни средство за употреба. Директ върху газовата бутилка(щот мойта е десятка!) с гпляма пита.Не че не постигам успех и с ВОХ-а .ама с валандъра ми е тръпката. За справка -китайския вох е точно като валандъра.Чугунен тиган с дръжка от едната страна и изглежда точно като тиган със силно вдлъбнат профил. Играя си да пиша това,щото съм сигурен че валандъра има по големи възможности поне за простосмъртния потребител(не говоря за проф. готвач на вох!!! Там, както в много неща,китайците са номер едно!!)Предимството на китайския е че може лесно да се обръшат зеленчуците примерно без дори да ги докосваш. Необходимо е обаче едно специфично движение да се усвои.. Не че на валандъра е невъзможно.Там ще трябва да се случва с 2-ве ръце обаче.Което обаче има и предимства и то доста!Говорим вече за техники валандарджийски:-)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: