• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 45
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
STEPER - специалист
otico написа:
И да се върнем на въпроса :) , аз изтеглех ArtCam 2010 от линка предоставен от princebg, но не успях да я подкарам. Даваше ми някаква грешка и изобщо не тръгваше. Може проблема да е в мен, не ме бива много по тези неща.
Може би проблема идва от там,че сега сме 2012 година а мисля,че медицината е валидна за 2011 година.
Някой при желание и повече упоритост може да се опита да постигне положителни резултати ако върне часовника на PC-то с една година
назад.
otico написа:
За SoliCam, обаче нямах никаква информация и там голям зор. От три различни инсталации на Solid Works тръгна само на една и то с някакви допълнителни драйвери, неясно как точно, а тези дни ще ми се наложи да повторя подвига.
Пиши ми на лични какво ти е необходимо,ще се опитам да помогна с някои материали.
Поздрави
princebg - напреднал
При мен ArtCam 2010 работи,но при обработката само на някои файлове(по-сложни) ми дава грешка за Open GL и драйвер за NVIDIA.Видео картата ми е добра 512МБ PCI Express и е с последните драйвери.Доколкото разбрах стари версии на АртКам не могат да обработват някои файлове работени с 2010 и обратно.Не съм чел какви са изискванията към хардуера.Моят е 2х2000 интел с 2ГБ рам.За разлика от АртКам, Vectric работи безотказно и ми се струва по-приятелски ориентирана.
За АртКам след всичко трябва да задействате файловете в папка Patch_2010,но посочете точно пътя до конкретния файл.
nunep - специалист
Здравейте,
като стана въпрос за софтуерите, аз използвам Rhino + plugin RhinoCAM. Rhino-то е леко като програма а отваря доста графични формати, а и с САМ модула му свикнах. Vectric aspire от време на време. Артсам 2010 с 300 зора успях да го кракна и подкарам но му изтече крака и неможах да се оправя повече с него макар, че Артсам-а има повече функции и доста файлове в нета са за него.
Поздрави!
burgas61 - напреднал
Здравейте,
Моля ви ,ще ми дадете ли линк към работеща и с лекарство Mach3.

Благодаря:)
dobrev - специалист
burgas61 написа:
Здравейте,
Моля ви ,ще ми дадете ли линк към работеща и с лекарство Mach3.

Благодаря:)
http://www.4shared.com/rar/fNLub4U2/Art ... CrAcK.html
burgas61 - напреднал
Благодаря Колеги:)
bdimov - специалист
princebg благодаря за линка :) Приятески съвет > не се впрягай толкова много в това кой, какво е казал. Грешки стават пък и не мисля че в повечето случаи ( не само в този ) хората искат да се карат помежду си или да се обиждат.

STEPER не разбрах сега от теб към мен за какво иде реч. Искате да видите снимки на "джуджа" ли или на изделия излезнали от нея. :)
velsi - Почетен майстор
И на двете.
STEPER - специалист
STEPER не разбрах сега от теб към мен за какво иде реч. Искате да видите снимки на "джуджа" ли или на изделия излезнали от нея. :)
Съжалявам ако не сте разбрали но не мисля да се повтарям за нещо което точно и ясно съм написал.
Освен това не държа вече и на него. Имам достатъчно нови идей и виждания за концепцията на новата ми машина така,че забравете за това.
Искам да Благодаря на колегите otico и nunep които споделиха с какво подготвят проектите си за изпълнение.
Аз засега използвам DeskProto но имам разбирането по натам за нещо по сериозно и професионално като SolidWorks и SolidCam.
Поздрави
Filomatis - специалист
Здравейте!Може ли някой да ми помогне с писането на макрос за Масн3?Въпроса ми е същия като на колегата тукhttp://www.machsupport.com/forum/index. ... 557.0.html. Редактирането на макроса от VB Script Editor в Operator менюто ли става?Мога ли да използвам същия макрос,който са предложили на колегата(естествено като сменя височините)?Доколкото разбрах крайния изключвател на плаващата глава на машината му е му е вързан като проба?
Предварително благодаря!
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 45

Тема "CNC софтуер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: