• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 26
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
kozl - майстор
lexus ct200h написа:
РС не обслужва цялата система. Един конвектор високо горе на стената и лирата в банята са без РС с вентилите на снимката един до друг.
lexus ct200h написа:
LazarGanev написа:
Защо се налагаше да се пълни с пропиленгликол, че не помня?
За да не спукал топлообменника при дефрост. А и РС се намира в неотопляема зона(на тавана). Лазаре, при надуване с водопровода колко секунди или минути трябва да преседи?
Аве нели РС беше на тавана :? Кой го смъкна до TV-то :?
preslav - майстор
lexus ct200h написа:
РС не обслужва цялата система. Един конвектор високо горе на стената и лирата в банята са без РС с вентилите на снимката един до друг.
Очевидно, за да си спокоен, всичко трябва да се прави на ново - кой обаче ще се наеме да оправя чужди бакии не знам.
krasi92 - майстор
Явно чирака му работи такива евтини не на мутрите инсталации а владко работи качественно щото иначе нямаше да е натрупал много опит с тия уакани изпълнения при некои чичо мутра.
nikolovvd - майстор
lexus ct200h написа:
Явно системата тече отвсякъде ...
Леле, мале каква свинщина! :shock:
Вместо да стане нещо красиво е станало нещо скъпо и грозно! :megaeek:
Чираче - майстор
preslav написа:
Очевидно, за да си спокоен, всичко трябва да се прави на ново - кой обаче ще се наеме да оправя чужди бакии не знам.
От всичките снимки, които е показал потърпевшия се вижда КАК НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ. Тоя ако е майстор, аз съм трамвай. :lol:

Затова трябва всичко да се демонтира и предаде за скраб, и да се направи отново. И майстора да върне всички пари, които е взел. Заедно с лихвите за неустойка и престъпна работа.
kolcho - специалист
В тази минута влязоха в съдебната зала двама души - единият беше облечен в селски дрехи, а другият изглеждаше да е шивач, защото държеше ножици в ръка. Шивачът каза:
- Сеньор губернаторе, аз и този селянин идем при ваша милост за следното: този човек дойде вчера в дюкяна ми - а аз, с разрешение на присъствуващите, съм шивач с майсторско свидетелство, да бъде благословено името Господне, и като ми тикна парче плат в ръцете, запита: "Сеньор, ще стигне ли платът, за да ми направите една гугла?" Измерих плата и отговорих, че ще стигне. Той навярно е помислил, както аз си мисля - и то с право, - че искам сигурно да му открадна парче от плата, основавайки се на собствената си хитрина и на лошото име на шивачите, и ме помоли да видя дали няма да стигне платът за две гугли. Аз отгатнах мисълта му и му казах, че ще стигне, а той, подтикван от първоначалното си лошо намерение, почна да притуря гугла след гугла, а аз - едно "да" след друго, докато стигнахме до пет гугли. Преди малко дойде да си ги вземе, аз му ги давам, а той не пожела да ми плати за работата, напротив - иска да му платя или да върна плата.
- Вярно ли е всичко това, приятелю? - запита Санчо.
- Вярно е - отговори селянинът, - но заповядайте му, ваша милост, да покаже петте гугли, които ми е направил.
- На драго сърце - отговори шивачът. И той измъкна начаса ръка изпод наметалото си и показа пет гугли, поставени върху върховете на петте пръстта на ръката.
- Ето ги петте гугли, които този човек ми поръча, и кълна се в Бога и в съвестта си, че не остана нито парченце плат и съм готов да дам изработеното на надзирателите от еснафа да проверят работата ми.
Многото гугли и необикновеният спор разсмяха всички присъствуващи, а Санчо помисли малко и рече:
- Струва ми се, че това дело не изисква дълги протакания, а може да се реши веднага по здрав разум. Затова аз присъждам: шивачът губи труда си, селянинът - плата, гуглите да се занесат на затворниците 3 - и толкова.

:lol:
владислав pavlov - напреднал
Както написал чирачето: всичкои пари трябва да върна +лихвите
Ок.
0 лв х (колкото искате процента) =на толкова
Ще му ги пратя на sms.
Ок?
Защо всичко на скраб, аз как бях принуден да работя с тръби от старата инсталация???
Чираче - майстор
владислав pavlov написа:
Както написал чирачето: всичкои пари трябва да върна +лихвите
Ок.
0 лв х (колкото искате процента) =на толкова
Ще му ги пратя на sms.
Ок?
Защо всичко на скраб, аз как бях принуден да работя с тръби от старата инсталация???
Защо ставаш нагъл? Вероятно няма разписки за платени суми. Има и други начини да върнеш неправилно взетите пари. И вярвай ми, ще ги върнеш с лихвите....
kolcho - специалист
Чираче написа:
владислав pavlov написа:
аз как бях принуден да работя с тръби от старата инсталация???
Защо ставаш нагъл?
Само за протокола - защо пропускаш да попиташ жалващия се собственик дали горното заявление на майстора е вярно?
:?
Чираче - майстор
kolcho написа:
Чираче написа:
владислав pavlov написа:
аз как бях принуден да работя с тръби от старата инсталация???
Защо ставаш нагъл?
Само за протокола - защо пропускаш да попиташ жалващия се собственик дали горното заявление на майстора е вярно?
:?
Даже и да е вярно, щом майстора се е съгласил да работи с тях, нещата са ясни. Как е бил принуден? Преценил е, че стават. Но впоследствие се вижда некачествената му работа.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 26

Тема "локално парно губи мистериозно течност" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: