Няма по-едър профил. Това е размера. За ъгъл 45˚ можеш да пробваш с едни дървени водачи се продават. Всъщност ти с какво режеш сега?
velsi написа:Няма по-едър профил. Това е размера. За ъгъл 45˚ можеш да пробваш с едни дървени водачи се продават. Всъщност ти с какво режеш сега?С какво - ръчно флексче с тънък диск за Al - резултата сигурно ти е ясен.
За по-отговорно ходя при приятел на стационарен циркуляр (пендел май му казват), но е играчка - нося си мой диск, сменят се втулки, разграфяването не е читаво - проби.
Често не ми е нужно перфектно качество, та някакво умерено подобрение на резултата търся.
Тези дървените "шаблони" предполагам са за ножовка - или?
Иначече имам ръчен циркуляр и фреза. Зегето изгоря.
Държа в ръце този "фитил" на 10мм. На външен вид същото, та затова предполагам, че съществува. Дадоха го едни дограмаджии, но нещо не съм запомнил доставчика. Профил не дадоха - само малкия. Апропо вече установих, че има разлика (ок. 1мм) при различните доставчици - и в гумата, и в профила.
При мен целта е да опъна по-дебела "мрежа" да го кажем. Почти съм решил проблема с комплектация от различни доставчици, но малко е тегаво. С по-голям профил ми се струва ще е по-лесно.
Май го дискутирахме по-рано, ама сега пак се захванах.
Благодаря за вниманието.