• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 37
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
rum_sz - специалист
Моето лично просранство :lol:

Прикачен файл

P6190018.JPG
P6190018.JPG (66.5 KиБ) Видяна 7725 пъти
mladkal - майстор
Rum_sz, не лъжи... :lol:
Твоят кът изглежда така:

Прикачен файл

Fridge of Rum-sz.jpg
Fridge of Rum-sz.jpg (56.83 KиБ) Видяна 7723 пъти
mladkal - майстор
бат Румене, не се прави!
Бехме в Маджерито и пихме...
Кака Светла ни показа -твоето лично пространство... Приложих снимка в горният си пост
:)

Има и много други неща, които видях, но ти си човека дани ги покажеш и обясниш...

(на)Здраве да е!
rum_sz - специалист
Наздраве макар и с закъснение.Хладилника е страхотен ,събирай групата да започваме да го изпразваме :lol: :lol: А днес ако бяхме с групата за риба,в тоя дъж :roll:
kuuuuuul - майстор
Днес ме амбицирахте с тази тема и реших да въведа малко ред в мойте инструменти,но това е капка в морето :prost:

Прикачен файл

101_1096.jpg
101_1096.jpg (110.6 KиБ) Видяна 7607 пъти

Прикачен файл

101_1095.jpg
101_1095.jpg (110.34 KиБ) Видяна 7607 пъти

Прикачен файл

101_1094.jpg
сложих и колелца и готово
101_1094.jpg (112.89 KиБ) Видяна 7607 пъти

Прикачен файл

101_1093.jpg
от ламарина си огънах чекмеджета
101_1093.jpg (99.93 KиБ) Видяна 7607 пъти

Прикачен файл

101_1092.jpg
Преди време ми изпадна това
101_1092.jpg (97.77 KиБ) Видяна 7607 пъти
Spokoiniq - майстор
Откъде набарасандъка-донор с механизмите :?
mladkal - майстор
kuuuuuul, браво! Оглично започнато дело. Дано само не си останеш само с таз "капка в морето" :) успехи и в бъдеще.
Румен, верно е хубаво, че се отказахме. Едно щеше да ни убие дъжда, второ имаше и да бутаме кола в калта...А инак неделята си мина тъй лежерно с биричка пред ТВто....

мислех си и аз да се захвана с мояси майсторски кът,да подредя малко, да сортирам и т.н., но...Мързела надделя! :lol:
kuuuuuul - майстор
Преди време бях на илиенци и в един магазин го гледам забутан в ъгъла,питам продавачката ,Това продава ли се? а тя Дай 10лв и го взимай , бая се озорих с носенето после ама на края стана както го бях замислил. :lol:
mladkal - майстор
Е, Ники, удари ме в земята!? Ти да не колекционираш рулетки (рОлетки)!? Преброих около девет!?...то и аз имам, ама щото често е по-лесно да купиш нова, от колкото да намеря някоя от старите! :)
Инак местенцето е добро - голеко е и може да се оформи като невероятен майсторски кът.
Успехи!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 37

Тема "Майсторски кът" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: