Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
monster18 - специалист
Абе аз да намеля една прахосмукачка за 15 тина лева зная как ще стане ами дано намеря
ZEDYCUS - майстор
ivanj
Благодаря ти,но ми трябва само велкрото без гумината подложка.
Навремето като търсих велкро, намерих само тези дискове и се наложи да го отлепя (лесно стана с макетен нож) от гумения диск и да го залепя наново на кръга от талашит. Другия вариянт е от Галантерия да купиш велкро на широчина 5см, по широк размер няма и отново да го залепиш на ивици, плътно една до друга на твоя диск. На първият дисков шлайф го правих така.
monster18
Ясно друг вариант без охлюв няма а ?

Има вариант само с прахосмукачка без охлюва с двигателя, на Еди е така. Във форума са показани няколко аспирации с циклонен филтър и прахосмукачка. Потърси с търсачката, ще се изненадаш колко ще намериш. Имам един двигател за прахосмукачка(строши се корпуса и само на 2 месеца използване) , работещ ще ти го подаря. Монтирай него директно на капака на кофата, тъкмо ще се охлажда, но ще е шумно.

:partyman:
monster18 - специалист
Да става аз имам такава кофа ама как ще стане колега трябва по еконт :D :partyman:
ZEDYCUS - майстор
Дай адрес на лично и във вторник ще ти го изпратя.

Прикачен файл

DSC05026.JPG
monster18 - специалист
Готово колега изпратих ти като го получа и започна работа по аспирацията ако имам въпроси ще питам ;) още веднъж благодаря ти много за услугата :partyman:

Тема "Аспирация за опилки-направи си сам." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: