Извинявам се на колегата dadko не съм видял че на едната скица има размери, в петък ще ходя до вилата и ще наложа да видя грубо няколко тухли, за да разбера как ще бъде горе долу Мерси 

marmoz написа:По принцип се избягват чупките,а тези доито си показал от въздуховодните тръби /чупките на 90 градуса/ със сигурност неАми да сигурно така ще го направя основа обикновенни тухли, там където ще горят въглищата ще почна с огнеопорните тухли, после комина като го скосявам от едната страна и до едно положение а след това или с тея вентилационните който постнах или ще се измисли нещо друго от ламарина и да излиза право нагоре и ще го вържа за горния парапет, дано така се получи, ще го почна от стената плътно с размерите който ми даде колегата dadko ,а основата мисля да е направя до края на терасата (до парапета) за да го ползвам като масичка ,а за плочата ми казаха че не 200-300кг ами и 1т. да сложа няма да имам проблемиКолегата dadko ти е показал на схемата/снимката/ как наи добре би станало за тягата като наклонена правоъгна пирамида /вкючването от камината към комина/.
П.П. Сигорно има и др. варианти но колегите да споделят
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: