Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
difimi - напреднал
bulhomes2 написа:
difimi що се нервиш бе човек? Хората ти обясняват, че нещо бъркаш, ти подскачаш като ощипана даскалица. Специално пък хидрата е един от хората които най-много помагат. Опак е, и аз съм се карал с него, но помага много. edemy2001 ти казва неща от личен опит - ти пак подскачаш. Форумите са за това - да се обменят идеи и да се избере най-подходящата. Като не искаш мнения - пиши статии!
Едни умни хора са казали в спора се ражда истината но не в отричането !!!!Ако проумявате какво ви говоря!!!!
difimi - напреднал
Вадим Владимиров написа:
От нямане на какво да се прави прочетох тази тема. Май в момента тестваш пшеничната :-D
Бих те посъветвал да си намериш друго занимание !!!! Аз това за което намекваш го пия !!!Но като нямам какво да правя не си пъхам носа дето не мие работа!!!
difimi - напреднал
stiv1961 написа:
12. Не публикувайте последователни мнения. Ако никой не се е изказвал след Вас, допълвайте последното си мнение, вместо да пускате ново. Изключение се допуска, когато е необходимо отново да бъде обърнато внимание върху темата, но не по-рано от 48 часа след последното мнение.
Ти общите правила да си чел :? , май не :sad: :sad:
Мой червеното вино ти е в повече тази вечер!!!
Вадим Владимиров - специалист
За препоръчване е да спреш с тези забележки. За мезе може да получиш "банан" :wink:
stiv1961 - майстор
difimi написа:
Мой червеното вино ти е в повече тази вечер!!!
Тцъ, на чиста гроздова ракия съм, собствено производство :partyman: , само ти публикувах точка 12 от общите правила на форума, все пак правилата трябва да с спазват, нали?
difimi - напреднал
Вадим Владимиров написа:
От нямане на какво да се прави прочетох тази тема. Май в момента тестваш пшеничната :-D
Американски форум : питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум : питаш нещо и теб те питат.
Български форум : питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
ЕТО ТОВА СТЕ ВИЕ!!!!
hidrazin - майстор
Метанола от спирта дето правиш не прощава. Ама на теб много ти личи бре! :lol:
:partyman:

Тема "Направа на ракия от пшеница!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: