Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
mavryt4o - майстор
Масива си иска 💪 Като цяло тежка,мръсна и отговорна работа е. За мен дърводелството е любов към дървото. Това в гена си го имаш. Остава целеустременос. Имаш ли го ще постигнеш всичко без значение без значение мъж жена.Имаше една Теодора тук но се изгуби нещо..
вт окт 08, 2019 4:26 pmDeya771216 написа:
Здравейте! Напоследък все по-често ми се върти в главата следния въпрос: Дърводелството удачно начинание ли е за жена?
Дядо ми беше дърводелец,изработваше дограма, както и спални, гардероби. Но най-впечатляващото, според мен бяха цигулките, с които е участвал на Пловдивския панаир. Цялото ми детство мина в игра в работилницата му, покрай банцика и разни други машинарии.
На село все още стои захвърлено и никому непотребно цялото дърводелско оборудване. И ми минават някакви такива странни мисли, дали от сантимент или пък е повика на кръвта... Ако някой има поглед или пък знае жена, която се занимава с това, или просто да изрази мнение, нека да се включи с коментар. Предварително благодаря!
Здравей! Ако няма да се занимаваш би ли продала нещо от това оборудване? :)

Тема "Оборудване на дърводелска работилница за начинаещ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: