Здравейте и от мен:) И ние в старата ни квартира бяхме монтирали шкаф за баня и огледало от вашия магазин. Ползвахме си ги доста време и въобще не мръднаха. Сега на новото място, което вече си е наше, имаме следния проблем – искам да поставим ъглово шкафче в банята и мъжът ми доста време търси по кварталните магазинчета, но засега без успех. Дали има при вас такова?
Гост написа:Тъй като освен в моята половинка съм влюбен и в нашия дом- решихме заедно с по- голямата от двете любови (съпругата ми) да си купим скрин за стаята в нашето семейно гнездо, която е изпълнена с най-много любов-спалнята.
Съвсем случайно се натъкнахме на един скрин в промоция, бяхме влезли в магазин Mr.Bricolage по съвсем друг повод. Колкото да затвърдя мнението си, че цените там са значително завишени спрямо цените на същите стоки в другите вериги строителни магазини.
Тъй като любовта към моя дом и още повече тази към моята мила половинка е твърде силна се поддадох на изкушението да ги зарадвам с една на пръв поглед добра мебел за цената си.
(Имаше в два цвята- светъл и тъмно кафяв, а цената беше под 100 лв . сигурно още има наличности от него)
Еуфорията от сполучливата покупка много бързо се изпари след като същата вечер сглобих скрина и при сглобяването с ужас установих, че по горния плот има нащърбвания, причинени от нараняване при транспорт поради това, че опаковката се състои в някакво тънко велпапе а самата плоскост е от доста некачествено ПДЧ. Това, че дебелината на плоскостите не е 18 мм, a 16 –се виждаше и от сглобената в магазина мостра, но въобще не предположих, че качеството е толкова ниско. Пластмасовите дръжки за чекмеджета пък изобщо няма да ги коментирам. Такива дори и не бих си и помислил, че някой ще вложи в каквато и да била мебел.
Не ме учуди това, че фладера на челата на чекмеджетата не съвпада както и да ги комбинирам. Успях да комбинирам да съвпадат поне две и се примирих с това, макар, че шарката е едра и несъвпадането дразни.
Ясно ми е, че това е начина да се постигат ниските цени на стоките в промоция – чрез занижено качество, но чак толкова ниско такова- не очаквах.
Тъй като правя всичко с много любов- смятам, че тези дребни неприятности не бива да нарушават хармонията, която трябва да цари в моя дом. Нащърбванията поправих посредством кит в близък цвят и почти не личи. Мога да кача снимки.
Все пак като се вгледам в него- у мен се завръща едно неприятно чувство, което ще ме възпира за в бъдеще да вляза пак в този магазин.
Здравейте!
Благодарим ви за обратната връзка и съжаляваме, че сте имали проблем със стока, закупена от наш магазин. Темата в този форум е направена с цел да помогнем на всеки, който иска да подобри дома и градината си и има нужда от съвет. Именно в тази връзка ви молим да уважите тази дискусия и при подобни казуси да се свързвате с нас на посочените в официалния ни сайт контакти или директно в най-удобния за вас магазин, за да разрешим проблема своевременно.
Поздрави,