Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
il_iliev - напреднал
Гаранцията си е гаранция и колкото и да е афиф, едно е гаранция от 24 месеца и друго гаранция от 48 месеца. Единият си е позволил по-голяма гаранция, защото си знае качеството на изделието, другият е осигурил минималната гаранция, защото си знае качеството на изделието. Лично аз предпочитам добър сервиз и гаранция от 48 месеца, пред гаранция от 24 месеца.
На Арго маркет магазините са в София, Пловдив, Варна, на бъларският проиводител офиса е в китното българско градче Сандански. Всеки да избира, аз съм направил моят избор и не съжалявам :-D
iivanov - майстор
iivanov написа:
... елементите при изработка на инверторните заваръчни апарати имат свой живот , който е пряко свързан с интензитета на използването им ...
Четеш ли или си като онова зомби в темата за супер-дупер лидълските машини ? :? :-D
maleeeestrax - специалист
Щом искаш гаранция ти препоръчвам Кракра--за 30 години съм го пренавил веднъж и това ми струваше 80 лева .Ама понеже като любител имам и трифазен инвертор ако искаш ще ти дам да заваряваш и със двата и да ги сравниш. :rock:
il_iliev - напреднал
Любител да ми препоръчва електрожен [-X Ако искам Кракра ще си ползвам моята, ако искам триодина ще си ползвам моята. Аз поисках от Драгозов да ми препоръча добра машина и получих добра машина с отлична гаранция и сервиз.
Ако искам да сравнявам имам богат опит и инструменти за сравнение, сравнил съм каквото ми трябва и съм оставил Кракрата за хамалите да заваряват с нея :partyman:
iivanov - майстор
il_iliev написа:
Любител да ми препоръчва електрожен [-X
Та кога , викаш , тА оперираха от чувство за хумор ? :weedman: Любител съм аз , но не и този , който си купува трифазен инвертор . :-D И никой не е казал , че на Драгозов машините са лоши . :partyman:
plamen6703 - майстор
Никой не е казал, че и тези са лоши http://iza99.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0% ... D1%8F.html аз лично не съм ги пробвал, но познавам човек, който си е купил и не съжалява за покупката :)
il_iliev - напреднал
iivanov написа:
il_iliev написа:
Любител да ми препоръчва електрожен [-X
Та кога , викаш , тА оперираха от чувство за хумор ? :weedman: Любител съм аз , но не и този , който си купува трифазен инвертор . :-D И никой не е казал , че на Драгозов машините са лоши . :partyman:
В момента, в който някой ми предложи да заварявам с Кракра пред това да си ползвам електрожена от Аргомаркет и ми се изпарява чувство за хумор :-D Майтапа си е майтап, но в днешно време ползване на Кракра не е майтап, а е жив таш*к :-D
il_iliev - напреднал
plamen6703 написа:
Никой не е казал, че и тези са лоши http://iza99.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0% ... D1%8F.html аз лично не съм ги пробвал, но познавам човек, който си е купил и не съжалява за покупката :)
Не са лоши, но пишеш, че си си купил електрожен и косачка от Драгозов :wink:
По каква причина, ако не е тайна се спря на Аргомаркет, а не на Иза "маркет" :)
plamen6703 - майстор
il_iliev написа:
plamen6703 написа:
Не са лоши, но пишеш, че си си купил електрожен и косачка от Драгозов :wink:
По каква причина, ако не е тайна се спря на Аргомаркет, а не на Иза "маркет" :)
Няма никакви тайни, добра цена съчетана с добра гаранция и сервиз. От Драгозов съм купил не само електрожен и косачка, купил съм и помпа и други изделия и съм много доволен от закупените инструменти.
за Иза.. не знам нищо, но съм на принципа, че за всички има място под слънцето :)

Тема "Любителски електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: