Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
kozl - майстор
Всичко спестено е за икономия. Аз се озорих с хладилник Мидея на мястото на Мраз 250. Задните крака не се регулират, само предните 2.
Да ама наклонения хладилник не стои в равнината на мебелите и стената. Вероятно на работата няма да му пречи, но естетически не е добре.
А па тая Мидея от коя повърхност да га нивелирам :? Ми оно криво и като преместим либелата, мехуро беги от центеро :shock:
Освен туй китаеца прекалил с икономията. Ламарина по тенка от консервата. Е верно, че хладилник лек, мноо по-лек от Мразо и ми спести от пъшкането и майките, при премъкването, но я нивелирам, насам, после натам а он все си се клати. Докато открием, че клатенето било функция на олекотяването, колко нивелации натворих. Ми оно коструктивно нема коравина в корубата. За тва ми доде извода, че празен не треба да седи оти че се покриви :? Товаро вътре че го удържи от вакума да се не стесни :?
Отзаде подлагах, отпреде шайбите вартех докато що годе го нагласих да приляга в равнината на мебела и стената.
Напълних го с продукти, заработи не се чуе, изстудява ала като дръпнах аз да го отворя и нивелацията пропадна :shock: . Вместо аз вратата да отворя успях хладилник да съборя от подложките, с които половин ден се мъчих по размер да ги догодя и на задните крака да ги подложа. Всички майки що от носенето си спестих, вече многократно превиших :x
Подложките към теракота с лепило залепих, и под всите му крака гуми подложих. Те така Мидеята я укротих, на мястото си да стои, а не по мене да върви.
Нивелациятя вече не спори, усеща се и по климатицити дори :?
Andri01 - майстор
Ами хората за това са измислили цимента! Едно кофражче нагоре 2-3 санта ,кило цимент/ без чакъл,сааде пясък за по здраво/ и готово! :?

Тема "Нивелиране на хладилник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: