Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Чираче - майстор
lyubohar написа:
Колко време трябва да учиш за да се научиш да "монтираш"ламинат и климатици?
Един ден,един месец,една година?
Какво образование е необходимо?
Начално,средно,висше?
Не повече от 2 часа.

На времето, който не можеше да влезе в техникум, влизаше в гимназия. Който не ставаше за гимназия, отиваше да учи 2 г. в сградостроително училище - зидаромазач, фаянсаджия/плочкаджия/, ламинатаджия, кофражист, ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Големи майстори, голямо чудо. Писна ми от самозванци.
iliya_i - майстор
Чираче написа:
Големи майстори, голямо чудо. Писна ми от самозванци.
Чираче, именно самозванците си търсят клиенти, чрез обяви във вестниците, както ти препоръчваш.
На истинските Майстори (с голямо М) рекламата им не е във вестниците, а се предава от уста на уста. За тях действително се чака с месеци. Но като четеш обяви във вестника ще попаднеш само на самозванци.
Chefo77 - майстор
Чираче написа:
:lol: Показах на внука, който е в първи клас как се реди ламинат. И се справи. И казва, че това е фасулска работа. А ти се имаш за голямата работа. :? Но явно това са ти възможностите, и за друго не ставаш. :lol:
Ееех адаш, адаш - имаш се за голямата работа, много неща "знаеш", много неща "можеш", а не можа да запомниш, че ламинатът е между другото. Ама много ти е лесно да не помниш, нали? Оправдава всичко.
Иди сега да пиеш една ракия. За това поне ставаш. Лошото при теб е, че само за това ставаш, че и като млад не си ставал за нищо друго.
Прикачен файл:
Empty_Head.jpg
Empty_Head.jpg (18.18 KиБ) Видяна 1587 пъти
И вземи прочети заглавието на темата. Момичето търси плочкаджия. Не пенсиониран комплексиран пишман инженер с високо самочувствие и смрадлива уста...
Pooh - майстор
Чефо, защо му се връзваш на тоя търтей, дето камък върху камък не е сложил? Същия плевел, като сегашната държавна администрация, но от миналия строй. Дерибействал на топла "държавна" длъжност и взел, че си повярвал милия. А реално, внукът му е с поне два пъти по-високо IQ. И не защото произхожда от елитна фамилия - напротив - съвсем нормално си е детето, просто дядо му е с интелектуалното ниво на шимпанзе ... когато е трезвен. :wink:

Стефано, продължаваш да не ми отговаряш - КОГА ще почнеш да се изказваш, по теми от които поне разбираш?
Да те улесня, че много те затрудних - кога ще спреш да пишеш? И на първолаците им стана ясно, че познанията ти са нулеви във всяка сфера - пий си ракията и отърви аудиторията от противната си персона ... или поне от опитите ти да съчиниш адекватно мнение - не ти се получава ... а на твоята възраст - няма и за кога. :finga:
Чираче написа:
Просто възпитанието ми не позволява да се държа просташки. :?
:lol: :lol: :lol:
Во истина ти е "просто" възпитанието - друго освен просташко поведение не си показал. Но смешката си я бива - ще рече човек, че не си бършеш сополите "у ръкавя" ... :lol:
Чираче - майстор
Грешката е моя, извинете ме. Не трябваше да Ви настъпвам по мазола. Знам , че боли. Чак се пукате по шевовете от жлъч, и се чудите какви по-обидни думи и измислици на фантазията си да напишете. Даже сън не Ви хваща. А това е показателно за интелигентност. За мен не берете грижа - ще се оправя и без Вас.
gogo7777 - майстор
Внимавайте, някакъв член-кореспондент е включил на задна. Току що профуча покрай мен. :-D
Chefo77 - майстор
Адаш, за каква жлъч говориш точно ти, който сън не може да спи как може хора с ръцете си да печелят повече, отколкото той с главата си? Не знам кой кого гази по мазолите и кой не може да приеме тази ситуация.
preslav - майстор
Пак се захапахте заради глупостите на някой, който си мисли, че форума е място за безплатни обяви - погледнато от този ъгъл Чиракът е прав, безплатните обяви са за вестник Марица, Чефо също е прав, че работата мъж искам-сега го искам не става така.
В крайна сметка нищо по същество - никой не попита за каква квадратура става въпрос, специални изисквания за вани, душ-кабини, джакузи, осигурен ли е фаянас или тепърва ще се обикаля по магазините, не се говори и за начин на плащане кеш, в брой, на ръка или в натура.
Та така и не разбрах защо се хапете - ако една работа е много спешна все ще се намери кой да я свърши, ако никой не я свърши, значи не е била толкова спешна. Да не говорим, че в новоизградена баня е доста рисково реденето на плочки, тук слегнало, там се спукало, зидаря казал, че мазача ще оправи пропуските, мазача прехвърлил топката на бояджията и т.н.
Chefo77 - майстор
Хапем се заради първото изречение от първият пост на Чираче. И заради отношението на Чираче с гилдията на работещите с ръцете си.
А никой не пита за самия обект, защото никой не е плочкаджия. Тези, които са и са прочели темата, вероятно нямат възможност да поемат работата и не се месят.
LazarGanev - "Велик майстор"
Chefo77, аз пък не знам защо толкова му се връзвате на този форумен трол? Освен да плюе, той за друго не става и само така може да поддържа интерес към себе си. :-D

Тема "Спешно! Майстор фаянсаджия!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: