Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Делян - специалист
Последно коя фирма прави разкроя? Наистина, така е много объркващо да се проследят детайлите.
При мен от няколко стотин детайла нямаше нито объркан, но размерите си ги свалях аз, фирмите само рязаха.
pakumba - специалист
miliad написа:
Нямам много време, та за това най-общо. Имаш грешки, вратите са големи, трябват още кантове по страниците.
Описанието е объркващо и трудно се следят детайлите. Пиши шкаф 1,2,3 - после страница, дъно,, рафт, врата за 1 или 2 или 3.
Да, прав сте, дописах кой шкаф кой е и направих най-долу вдясно картинка как ще бъдат разположени шкафовете. Кантове липсват, защото шкафовете ще бъдат хванати в ъгъл към тавана и не слагам заден и ляв кант. Дебел кант слагам единствено на вратичките.
Фирмата е Хосе

Прикачен файл

shkafove.png
shkafove.png (37.51 KиБ) Видяна 1817 пъти

Прикачен файл

1.png
1.png (64.11 KиБ) Видяна 1817 пъти

Прикачен файл

2.png
2.png (48.33 KиБ) Видяна 1817 пъти
radius - майстор
Делян написа:
При мен от няколко стотин детайла нямаше нито объркан, но размерите си ги свалях аз, фирмите само рязаха.
Хахха и аз така, от 350+300 детайла нямам един объркан...само дето на един шкаф нямам страници. Просто не съм ги описал до чертежа. Та и това е кофти грешка, че почти няма остатък от разкроя.
miliad - майстор
Товa 3тото го мислех че е стрaннa Гобрaзнa етaжеркa , a то кво било.
Товa не стaвa с писaне. Искa дa се нaчертaе детaйлa и дa се орaзмери.
Искa и повече време дa се отдели.
toshetozaz - специалист
Третия шкаф най - добре ще е да се направи от два модула.
toshetozaz - специалист
Защото ще е по - стабилно.
toshetozaz - специалист
Цъкай върху снимки и увеличи.Това са размери без да е извадена дебелината на канта!!!!След всеки размер има чертички това е броя на кантовете на въпросния размер.

Тема "Разкрой + рязане и кантиране в София" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: