Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ср май 30, 2018 8:52 pmgnt69 написа:
ср май 30, 2018 8:02 pmn_a написа:
Не става мелачка за грозде :-)))
Ако някъде видиш свиркай да зарадвам жената. Няма само тя да ме радва. Я виж каква торта ми направи за Гергьовден.
Тортата е трепач!!! Няма да се занимаваш с гумените валяци от пералня, че са грозни и искат голяма доработка, ами, ако стане на дума, тя ще си провери дали я устройва машинката за паста. Би трябвало да и върши работа. Цена в Русенски магазини 25-45лв в зависимост от комплектовката и моментната фирмена политика. Разточването на захарното тесто си е трудоемко и си заслужава
От друга страна... диетата...
gnt69 - майстор
ср май 30, 2018 9:34 pmn_a написа:
Тортата е трепач!!! Няма да се занимаваш с гумените валяци от пералня, че са грозни и искат голяма доработка, ами, ако стане на дума, тя ще си провери дали я устройва машинката за паста. Би трябвало да и върши работа. Цена в Русенски магазини 25-45лв в зависимост от комплектовката и моментната фирмена политика. Разточването на захарното тесто си е трудоемко и си заслужава
От друга страна... диетата...
Тесни са нямат ширина машините за паста. Ама и със точилката става.
Колко е полезната площ на валяците.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ср май 30, 2018 9:44 pmgnt69 написа:
Колко е полезната площ на валяците.
Нямат равномерен натиск, което хич не е полезно. Хидразин да измери, на мен не са ми подръка
:-) Имаше едни огромни принтери, ено време...валяци мечта
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
За фондана... голямото на ръка, но детайлите.... Абе, явно вече не ми се точи :-) Възхитена съм от майсторлъка и изкуството, пак казвам
hidrazin - майстор
Ще измери като си стигне до багажника.
Иначе според линка който дадох на предната страница би трябвало да са 32-33 сантиметра.
За по-точно ако се налага - ще ги измеря.
Иначе ги погледнах тези машники за паста - 15 санта ширина на листа тесто.
:partyman:
hidrazin - майстор
За протокола - измерени. Дължина на гумената част 27,3мм.
Но точно от каква пералня са си нямам никаква идея.
Прикачен файл:
33.jpg
:partyman:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Като ги гледам, вероятно не са от пералня. Което би било добре :-) :-)
rorik - специалист
Така и не разбрах за какво ви са??
Въргалят се из нас 2 бройки.
И аз мислех за мелачка за грозде , че бракята са изнесли моята. Толкова тежка беше . как са я измъкнали от мазето , не зная.

Тема "Търся валяци за изцеждане на прането от старите перални Рига" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: