• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Andri01 - майстор
А ти не се ли усещаш,че прекаляваш с тъпотиите си? Хайде "старите пушки" с над 15к писаници, донякъде им е позволено-изветрели са вече и пишат от скука, ама не и на новобранците! "Шефа" би трябвало да те предупреди на ЛС, но се благодари,че влиза рядко.
Не е изключение изтрещял да не гръмне дори с един пост.
Същият може да се доказва и с безброй постове.
Никой не е застрахован.
Моля разпозналите се да уведомят форума!
Патъра - специалист
Ама какво толкова се газирате, аз просто искам да помогна. Нали този форум е за взаимопомощ. Ще му оправя проблема с мухъла, само трябва да резервирам лайнарката и докато изпием по един шампоан пред входа на хрушчовката, коптора ще засвети в цветовете на дъгата. :vom:
Andri01 - майстор
Що не вземеш да се разкараш от този форум с глупостите си? Не вярвам някой да гори от желание да чете мръсотиите, в които явно живееш!
Патъра - специалист
вт фев 06, 2024 4:29 pmAndri01 написа:
Що не вземеш да се разкараш от този форум с глупостите си? Не вярвам някой да гори от желание да чете мръсотиите, в които явно живееш!
Щото андрейчо, дали да се разкарам или да пиша за лайнарки си решавам само аз. Не андрейчо1, не баба ти Гана, даже не и "шефа". Аз решавам!!! Който иска да протестира на живо, в Габрово живея, да пише на лично и ще го посрещна по всяко време. Безработен съм и то щастливо. А дотогава избора, дали да влизаш и пишеш под мои коментари си остава само твой. Явно мръсотиите ми те привличат като прясно гомно, дърта муха. Ами чети си ги, не ми пречиш. :butthead:
Леле, сега бат Кемал отново ще стане доносник!
Не че има бивши де.
Патъра - специалист
вт фев 06, 2024 5:15 pmТрифон П.Трифонов написа:
Леле, сега бат Кемал отново ще стане доносник!
Не че има бивши де.
Да става каквото ще, мен какво ме интересува това.
zz_stefanov - майстор
Влагоабсорбатора на комшийката изобщо не е критерий.
Имаше някакво изследване, че 4 членно семейство превръща в пара средно по 12 литра вода на ден.
При недостатъчна вентилация на баня и кухня, поливане на цветя, доизсушаване на пране...... винаги ще има за влагоабсорбатора. Колежката ми също изхвърляли по 5 литра от техния.
FrankLeeMorris - специалист
вт фев 06, 2024 3:48 pmПатъра написа:
Кво става бе женски, намери ли бащата на яйцето, мистериозния източник на влагата, изворът на мухъла, блатната кикимора...? Панелни тигърю, кажи къде си локирал колибата, да дойда да пием по един шампоан, ще ти реша генерално проблема с мухъла. Кажи, кажи, аз съм в Габрово и постоянно пътувам по цялата страна, амбулантен търговец съм, продавам щастие, няма да съжаляваш.
Когато форума е целият ти смисъл на живота и си "голЕмата работа" там... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andri01 - майстор
" Безработен съм и то щастливо. " и " амбулантен търговец съм ". Кое от двете? Или има май и трето- собственик хотел"Галюн" :lol: :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Влага в апартамента!?!?!?!?!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: