Ако ще е за ограда бих си взел нови , пък тия ...кучетта да ги ядат.
нед ное 17, 2024 8:19 pmvlax написа: Резултата е от 27 забити кола, извадени 27 кола Здрави.
нед ное 17, 2024 8:33 pmhidrazin написа: Можеше и клипче да направиш ама май искам много?Ако бях направил клип,то той щеше да е същия като клипа, който сложих на първа страница,с тази разлика,че не използвах болт, а кука по средата на веригата.![]()
нед ное 17, 2024 8:33 pmhidrazin написа:Виках,виках,виках "Неволята" ама пак не дойде...
P.S. И пак. Що сам? ......
нед ное 17, 2024 9:08 pmhidrazin написа: Ако се беше обадил, като нищо щях да дойда...Ми казвай ги тези работи по-рано.
За да снимам и да пия VODKA с мезе!![]()
Тъй де, и това си е помощ, морална. И не е за пренебрегване.
![]()
нед ное 17, 2024 9:08 pmhidrazin написа: Ако се беше обадил, като нищо щях да дойда...Тц, морална подкрепа щеше да е, ако докато пиеш и замезваш, го юркаш да не се мота, а да действа по-бързо
За да снимам и да пия VODKA с мезе!![]()
Тъй де, и това си е помощ, морална.
нед ное 17, 2024 9:18 pmvlax написа: Ми казвай ги тези работи по-рано.Ми за т'ва не ги казах. Щеше да ме поканиш а аз трудно отказвам.![]()
нед ное 17, 2024 9:18 pmvlax написа: Тези колове ще отиват за ограда,...Туй май го четох вече?
нед ное 17, 2024 9:18 pmvlax написа: Само се чудя от къде да намеря свредел,моторен или електрически.Там не мога да помогна. Имаше при мен такива от забоите в рудниците. Руски, трифазни.
нед ное 17, 2024 9:27 pmАл_ написа: ...го юркаш да не се мота, а да действа по-бързо ...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: