При урожай - и лозата, и кивито ще натежат, та обърни внимание на "поне"-то на Гого.
Според мен тел може да се ползва и постави така, че ни най-малко да не загрозява. А след като гониш и визия (адмирации за което!!!) - дори и с цената на преоразмеряване - аз бих се опитал да спазвам някаква пропорция.
В тази връзка и един много ценен за мен цитат:
За себе си ако го правех, бих помислил за съчетаване на метал с дърво и евентуално добавяне на надлъжни по средата на конструкцията
Според мен тел може да се ползва и постави така, че ни най-малко да не загрозява. А след като гониш и визия (адмирации за което!!!) - дори и с цената на преоразмеряване - аз бих се опитал да спазвам някаква пропорция.
В тази връзка и един много ценен за мен цитат:
пет мар 31, 2023 7:08 pmschuldiner написа: Нещата се получават в перфектна пропорция - 10х10 за стълбовете и столиците, 5х10 надлъжно, 5х5 вместо телове. "Окото" на скарата е желателно да е 50 см или кратно по някакъв начин на дебелината на материала или височината/дължината/ширината на конструкцията. Половината забава е точно в това напасване.Жалко, че този пич явно няма време да влиза - определено би било полезно да се прочете мнението му по въпроса ти.
За себе си ако го правех, бих помислил за съчетаване на метал с дърво и евентуално добавяне на надлъжни по средата на конструкцията