• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 37
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
a_nikolov - специалист
Аз стигнах до тук с моят майсторски кът: http://www.myworkshop.free.bg .
monilan - специалист
Браво, напредваш :) . Ако не друго, то поне бурканите с туршиите са ти наблизо :lol: .
a_nikolov - специалист
Е не, разкарах ги в друго мазе. От осма снимка нататък всичко е снимано в последните дни преди празниците. Сега със сигурност всичките 6.6 м2 са си мои.
monilan - специалист
Недей така, какво е майсторския кът, без място за мъжка отмора :lol: . В мазето съм скрил няколко бутилки от винцето, пък и си сложих една масичка за маскировка, та спокойно мога да си се скатавам от "семейно щастие". Но засега, майсторския ми кът се помещава на балкона, една подвижна масичка, една кутия с най необходимите длета и стяги, ламаринения пепелник и най вече желанието да се занимавам с дървенийки :) . Липсва ми само радиото на батерии, но това е лесно поправимо :lol:
бай Миле - специалист
Колеги, вижте аз какво си измайсторих тия дни, така и не разбрах на това сандъче как му е точното наименование, на англ е cantilever toolbox. Голямата преградка е от въздуховод 200/150, а 4-те малки преградки са от профил за гипсокартон. Дръжките са от някакви части от Москвич.

Прикачен файл

2013-05-21 10.01.21.jpg

Прикачен файл

2013-05-21 10.00.56.jpg
a_nikolov - специалист
Мисля, че беше конзолна кутия за инструменти на български. Направо перфектно се е получило. Остава само да замениш тези дълги болтове с по-къси и гайки с контра или шапка за да не си закачаш и късаш дрехите по тях.
Ееее, всеки да ти завиди :shock:
бай Миле - специалист
Първоначално го направих с поп-нитове, ама стана много стегнато и едвам се отваряше. Осъзнах си грешката, махнах поп-нитовете и сложих болтове М5 с гайки с тефлон.
валкиса - специалист
Просто перфектно си го направил. :prayer:
monilan - специалист
Браво, куфара е станал направо по добър от купешки. Със здраве да си го ползваш дълги години :) .
marmoz - специалист
Куфара е страшен .Бравос :supz: :supz: :supz:
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 37

Тема "Майсторски кът" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: