• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 115
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
velsi - Почетен майстор
Много подигравателно ми звучи, поне на мене. Ако действително искаш да помогнеш на човека дай му някакъв съвет или поне не пречи на ентусиазма му!
kikokiko - специалист
Не се отчайвайте проекта наистина е уникален и ако не прибързвате да купувате а после да четете - крайният резултат е страхотен.
Аз сам горд притежател на 2 самоделни проектора и съм много доволен.
Четете хубаво форума, питайте и успешния проект е гарантиран.
Последна промяна от kikokiko на вт дек 18, 2007 3:21 am, променено общо 1 път.
Борис - специалист
velsi написа:
Много подигравателно ми звучи, поне на мене. Ако действително искаш да помогнеш на човека дай му някакъв съвет или поне не пречи на ентусиазма му!
А ха , щом на тебе ти звучи подигравателно , значи не е по правилата . А на мене си ми звучи , като приятелски съвет да не си губи времето с глупости . Все пак е негова работа. Ти какъв си му ? Да ти се е оплакъл , че съм го обидил , да съм написъл нещо нецензурно . Един като тебе триеше ,ако някой е против Лефффски-подуяне. Дано не си ,като него .
velsi - Почетен майстор
Не, не съм като него. Очаквах да прочетеш какво си написал и да се усетиш сам, но явно няма да се получи. Не е задължително нещо да е нецензурно за да е обидно. Здраве да е.
gorgidanchev - специалист
Като прочетох всичко до сега се замислих дали ще мога да ползвам стара киномашина и едно мониторче малко.А шрайпроектори имам бол но е много грубо.
kikokiko - специалист
gorgidanchev написа:
Като прочетох всичко до сега се замислих дали ще мога да ползвам стара киномашина и едно мониторче малко.А шрайпроектори имам бол но е много грубо.
Според мен с шрайбпроектор е най-лесно, а малките мониторчета обикновенно са с малка резолюция и образа е на квадратчета.
Целия проектор може да се сложи в шкаф и да се направи отвор за насочващите лещи и проблема с външния вид е решен.
Искате ли проектори?
А тоя проектор два или три часа да брамчи в шкафа сякаш трудно ште го изгледам тоя филм.Е ако не се запали шкафа де. :lol: :wink:
kikokiko - специалист
gorgidanchev написа:
А тоя проектор два или три часа да брамчи в шкафа сякаш трудно ште го изгледам тоя филм.Е ако не се запали шкафа де. :lol: :wink:
Моя проектор е доста безшумен, а за шкафа има си начини, как да не се запали. :lol:
kikokiko - специалист
gorgidanchev написа:
Искате ли проектори?
Каква марка са проекторите, на каква цена ги даваш и в какво сътояние са ?
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 115

Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: