• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
ky-kyy - майстор
Артисти големи тука :prayer:
lexus ct200h - специалист
владислав pavlov написа:
Лексусе тази или другата седмица кака мога да си купя от теб сребърен припои 40% давам 1.48лв ти ако искаш го купувай на 0.98.трябват ми 1000 пръчки.
Тук с това си работил. А ТОВА С "МИНАВАНЕТО" СМЕ ГО ЧУВАЛИ ВЕЧЕ.

Прикачен файл

20170124_114244.jpg

Прикачен файл

20170124_114234.jpg

Прикачен файл

20170126_211455.jpg Това ли е 40%?
владислав pavlov - напреднал
Прост си Валка и такъв ще си останеш!
Меднофосфорен не хваща за неръждавеика.
Я снимаи трасето в гаража. Или пак го затрупа с боклуци.
Забравил си да минеш през Американското посолство.Имам 2 къщи който поддържам с газови котли IMMERGAS.
Обаждат ми се. от една фирма и ме питат къФ е тоя лумпен който плюе против мен.
Какво да им каж,, такъв е по рождение.
шоп - майстор
lexus ct200h написа:
Една пръчка сребърен припой струва 0,98 лв., а при мен има само около меките тръби. Писна ми вече.

Моляааа

Я пак. Баси, аз досега много съм се минавал значи. Ще ми намериш ли повечко, защото запоявам неръждавейка за мед и ми трябва сребърен припой 40%
Последна промяна от шоп на пет яну 27, 2017 7:34 am, променено общо 1 път.
maleeeestrax - специалист
Лексусее не те знам що за човек си но хора дето превъртат километража на коли прибират им музиката и резервния комплект гуми ,а познавам много такива прошляци -не ми ги хвали .Че не си попаднал на майстор е ясно.Ако един месец си беше поправял системата вместо да пищиш като вдовица и да висиш във форума детето ти щеше да стои на топло.И двамата със майстора ти сте от едно тесто замесени-единия не плаща другия не може---хайде стига с тая сапунка вече."Малката булка" пасти да яде пред вас. :rock:
zz_stefanov - майстор
Бъркате нещо, единия в случая е клиент, другия продава услуга.
Защо обобщавате хората според занаята им. По тая логика изработващите отоплителни инсталации трябва да ги поставим под общ знаменател. Естествено че клиента не е със знанията на майстора и е в заблуда за доста от нещата, факт е обаче, че изработеното е калпаво.
Поне аз покрай темата на автора се разрових и съм готов да бъда взискателен клиент :)
Чираче - майстор
zz_stefanov написа:
Бъркате нещо, единия в случая е клиент, другия продава услуга.
Защо обобщавате хората според занаята им. По тая логика изработващите отоплителни инсталации трябва да ги поставим под общ знаменател. Естествено че клиента не е със знанията на майстора и е в заблуда за доста от нещата, факт е обаче, че изработеното е калпаво.
Поне аз покрай темата на автора се разрових и съм готов да бъда взискателен клиент :)
И аз това казах малко по-нагоре в темата.

А майстора, вместо да се скрие в миша дупка от резила, който е сътворил, продължава да се прави на велик.
:rock:
maleeeestrax написа:
Лексусее не те знам що за човек си но хора дето превъртат километража на коли прибират им музиката и резервния комплект гуми ,а познавам много такива прошляци -не ми ги хвали .Че не си попаднал на майстор е ясно.Ако един месец си беше поправял системата вместо да пищиш като вдовица и да висиш във форума детето ти щеше да стои на топло.И двамата със майстора ти сте от едно тесто замесени-единия не плаща другия не може---хайде стига с тая сапунка вече."Малката булка" пасти да яде пред вас. :rock:
maleeeestrax, и аз не те знам що за човек си, но не те приобщавам към майстори, които прибират или откупуват дефектирали машини, поправят ги и ги пробутват за нови на магазински цени без документи.
Дай ми 80 000 лв. предварително на доверие и след 3 дена ще ти докарам у вас кола, като оная в магазина, с найлони по пода, музика, резервна гума, крик и каквото си сънувал. Ще ти кажа, че гаранционната книжка утре ще ти я дам и после ще изчезна. Е вярвай ми, ще направиш още по-голям сериал.
Уважавам всеки един тук, дори и не заслужаващите. Тук се опитваме да предпазим други хора от подобни капани, и да разкрием част от далаверите в парнаджийския бизнес. :rock:
Последна промяна от lexus ct200h на пет яну 27, 2017 12:26 pm, променено общо 1 път.
maleeeestrax - специалист
Аз съм сигурен че всяка кола за 500 евро от Италия можеш да я направиш като нова.Всички горубски цигани го могат.Браво за твоята дарба но ми се струва че проблема ти в момента е с отоплението. :rock:
maleeeestrax написа:
Аз съм сигурен че всяка кола за 500 евро от Италия можеш да я направиш като нова.Всички горубски цигани го могат.Браво за твоята дарба но ми се струва че проблема ти в момента е с отоплението. :rock:
Ми дай за него да говорим.
Последна промяна от lexus ct200h на пет яну 27, 2017 12:58 pm, променено общо 2 пъти.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26

Тема "локално парно губи мистериозно течност" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: