Нали пичовете от ексорор ги обработват крайщата. Ще си купиш по дълъг винт с 30мм да речем и ще им кажеш Ф да е 45мм

svetliopi44 написа:Ексорор ще имат доставка в края на месеца ... разминах се с пазара за сега ..."svetliopi44", за съжаление нищо не разбрах. Предполагам, че може да ти се помогне, ако някак по-ясно обясниш.![]()
Липсват направляващите с подпора... и лагерите...
Обаче имам една дилема и незнам как да я реша![]()
При обработката на винта към кутията гледам че оставят само 15мм (F)да излиза за съединител ... няма как да го хвана при това положение ... другия вариант е да изкарам кутията отвън където ще ми е по-удобно ,но пък не ми се иска защото ще се запрашават много ... същевремено и оста на моторчето е само 20мм ,а страницата на машината е 18мм ...
Прикачен файл
svetliopi44 написа:angelfilevsvetliopi44то сега като чета и аз не си разбирам ...
вътрешноста на основата на машината ми е 700мм дебелината на материала е 18мм
svetliopi44 написа:единствено така го измислих ... не е проблем да се махнат понеже съм ги предвидил като ревизия за почистване и смазване ...Ако е вече готова недей маха нищо а само я обърни и използвай дъното за работен плот, а отдолу обезателно да остане отворено.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: