Днес трябва най-накрай да получа снимките на моторите, които ще кача в темата и вие да ги погледнете, трябва да станат и ги взимам веднага ако всичко е ОК. Понеже фрезичката ще е за мои цели и ми се иска да я направя и поне 5г по механиката да не пипам почти нищо. Може и 20мм винт да е.Но направляващите по дебели. Инструмент за фрезоване ще е фрезер с видия наточен под 90°, виждал съм и на сухо да работят, но е по-добре с водичка да капят капчици да не се вдига пепел.
Като взема моторите, от електрониката ли да почвам-е. А винтовете готови от къде да ги купя на цена 30лв.метър.
Относно паметниците - омръзна ми вече доста години, в лявата ръка длетото в дясната чука, да лапам пепел по цял ден и хамалогия. Обработващата дълбочина максимум по Z ще е 80мм.
А относно защитата на шасито от вода и прах нямам си и на идея как да стане. За първо време на фрезера долу от 4 страни силиконово перде да задържа пепелта и водата и така.
Благодаря на всички отзовали се при такава нужда от помощ.
Като взема моторите, от електрониката ли да почвам-е. А винтовете готови от къде да ги купя на цена 30лв.метър.
Относно паметниците - омръзна ми вече доста години, в лявата ръка длетото в дясната чука, да лапам пепел по цял ден и хамалогия. Обработващата дълбочина максимум по Z ще е 80мм.
А относно защитата на шасито от вода и прах нямам си и на идея как да стане. За първо време на фрезера долу от 4 страни силиконово перде да задържа пепелта и водата и така.
Благодаря на всички отзовали се при такава нужда от помощ.