Добре е станало, надявам се си залепил добре лупите ;)
На колко волта ги храниш?
На колко волта ги храниш?
hidrazin написа:Такива мога да ти напечатам колкото и каквито искаш. Ще удостоверя, че дори библейските изисквания са спазени...torbalan написа:И аз така казвам - хубаво е да се чете. Много ти е вехто цитатчето, на повече от 15 години.Правило 48 написа:ЕДИННИ УСЛОВИЯ ОТНОСНО ОДОБРЯВАНЕ НА ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ПОХубаво е и да се четат тез правила, а не само да се дават линкове към тях.
ОТНОШЕНИЕ НА МОНТИРАНИТЕ УСТРОЙСТВА ЗА ОСВЕТЛЕНИЕ И СВЕТЛИННА
СИГНАЛИЗАЦИЯ
1. ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ
Това Правило се прилага при одобряването на типа на моторните превозни средства със
или без каросерия, предназначени за движение по пътищата, които имат най-малко четири
колела и максимална скорост по-голяма от 25 km/h, и на техните рамаркета, с изключение
на релсовите превозни средства, селскостопанските трактори и машини, както и пътно-
строителните машини.
От тогава има доста промени и допълнения. Сега изглежда примерно така:
Правило № 48 на Икономическата комисия.............Настоящото правило се прилага за превозни средства от категории M, N и за техните ремаркета ....Прикачен файл:Дневни свет.jpg
fox_vt написа:Аз тая неделя го направих такаИли снимката ти е скапана или смисъла на законаИ лумени съм спазил и разстояния съм мерил,малко съм на косъм със 60 те см между тях но минава.Палят сами при даване на контакт и гаснат сами при включване на фаровете.Дразнят окото също както и фабрични такива ама не фабрични за допълнителен монтаж а истински такива.Сега очаквам да ме тикнат в затвора,ама аз няма и да се опъвам и без да ме бият ще си призная и за смененото CDПрикачен файл:IMG_20160418_070705_001.jpgза смененото вътрешно огледало със ел хроматично което също предпазва от ПТП.У дома съм навсякъде с LED грижа ме е за екологията и искам да минимизирам и екологичния фактор и откъм колата.И ЕГР клапана не ми е затапен.Ако нещо се обърка ще ви пиша от затвора.
пп по темата отварянето и модифицирането на фара като вграден фабрично модул не е добре.По кофти е отколкото да добавиш нещо КЪМ КОНСТРУКЦИЯТА на автомобила което НЕ Е ПРОМЯНА НА СЪЩАТАНаучете се да разбирате смисъла на закона а не да съчинявате свободни съчинения
brad4edat написа:И аз имам дневни светлини на кошницата, но проблема е в това че законите са ни са български! По принцип по закон всчка една такава промяна в вида на колата е необходимо да се сертифицира от през технотест! Да де, ама от миналата година има изменения, и не може да се сертифицират такива промени и самоделки по колите, камиони, ремаркета, мотори и др. Всичко трябва да бъде фабрично монтирано! Дори и да отговаряме на изискванията за съответното нещо, не е ли фабрично сме в беляВ голяма грешка си. Законите в целия ЕС са доста подобни. Българската работа е, че тук всеки прави каквото му хрумне, а полицията изобщо не се грижи за прилагането и спазването на законите...Българска му работа, ама ние си го знаеме, че в наща мила родина е така
DundyTheCroc написа:КАТ имат куп друга работа да свършат преди да опрат до дневните светлини, които са ни най-малкия проблем на пътя.Напротив, огромен проблем са.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: