Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
dimleader - помощник
Бе и двамата са за шамари
p.v.x - майстор
Ако се е ровил в лаптопа ти , и види , че си регистриран във форума , и те чете от някъде , какви капани му готвиш. :shock: :lol: :lol:

:rock:
fill - специалист
hidrazin написа:
fill написа:
400 гр тротилов еквивалент нанасят щети колкото от 300 гр чук.Тва за 2мм ламарина.За тухлите не знам...
Да бе, да... Някой не е чувал за забивка а има само казармени спомени дето взривяват тротилова шашка свободно във въздуха.
И кой е казал само 400гр? Това са само мостри. :lol:
:partyman:

По една случайност съм о.р. ст.лт.Не съм сапьор,та може би за това не знам в кой МОЛ се продават тия сапуни.
Гледам,че си падаш по химията...Може да изнесеш една лекцийка по взривни вещеста,особено бризантни...
Все пак,благодаря за рецептата за химически анкер от сяра и олово,но освен скъпо излиза и миризливо...
И като ме цитираш,хвърляй едно око на подписите ми,все пак са плод на 50 годишното ми торене на тая земя...

По темата.Пич,ако все още имаш проблеми пиши на лични.Ако не мога да ти помогна,поне няма да ти навредя.
За добрия метаболизъм не е задължително да пиеш hidraEnzim...Нищо че е безплатен в тая аптека...
hidrazin - майстор
fill написа:
По една случайност съм о.р. ст.лт.Не съм сапьор,...
И това трябва ли да означава нещо?
По някои стечения на обстоятелствата знам поне 1-2 "МОЛ-а" където се произвежда/продава и познавам собственика на поне една фирма (частна), която си го пазари от тези магазини.
Казваш 2мм ламарина? Ами да не забравяме че тези 400гр стигат за заряда на 6-7 ръчни гранати F1 (има по 60 грама тротил във всяка).
Все пак тротила не е нещо кой-знае какво...
P.S.Извинявам се на автора на темата за спама.
dimleader - помощник
Няма как да е отключил лаптопа, освен ако е свъх добър защото има начини, по които да заобиколи паролата, но наистина тук излизаме от контекста. Днес направих теста и конеца и засега всичко е точно, да се надяваме че със смяната на бравата нещата ще се оправят, ще взема и една камера- нищо не губя в крайна сметка. Благодаря на които помогнаха с идеи ;)
hidrazin - майстор
Това с конеца - не ограничавай до един път.
Не е задължително ако някой въобще влиза, да е ежедневно.
Може да си му улучил "почивен" ден.
Ноооо... все си мисля че никой не влиза.
Ако го прави редовно, рискува да се набие в очите на другите хора наоколо - нищо че сте сами на етажа.
nikolovvd - майстор
dimleader написа:
... ще взема и една камера- нищо не губя в крайна сметка.
Има вградени в стенни часовници. Слагаш един такъв срещу входната врата и настройваш камерата да работи при движение.
Има и такива вградени в осветително тяло, т.е. като засече движение осветителното тяло светва и камерата записва.
Предимството е перфекта картина и невидима камера.
https://spy.bg/drugie/849/
Ето ти още една итея!
https://spy.bg/v-zakachalka/565/
Едва ли някой ще се усъмни в закачалка за дрехи в антри. :)
fill - специалист
dimleader написа:
... Един път го бях хванал за врата, да спре да тормози сестра ми, оттогава ме гледа много...
Ако това е вярно,повтори го три пъти...Ей така,без причина...
Аз поне така се оправям с "психиатрите"от последните постове
maleeeestrax - специалист
Г-н филл така наречен ст.лт. какво ви е мнението ако не се използват такива сапунчета а 5 чувала амониева селитра с подходящ детонатор??Продава се във всяка селскостопанска аптека.А ако вляза във кухнята ви и взема само от това с което готвите мога да продухам етажа ви от стени.Не се изказвайте като олиго............... :rock:
fill - специалист
maleeeestrax написа:
Г-н филл така наречен ст.лт. какво ви е мнението ако не се използват такива сапунчета а 5 чувала амониева селитра с подходящ детонатор??Продава се във всяка селскостопанска аптека.А ако вляза във кухнята ви и взема само от това с което готвите мога да продухам етажа ви от стени.Не се изказвайте като олиго............... :rock:
Да ви дам ли адрес да се пробвате.Или не сте чак толкова олиго...

Тема "Някой се промъква вкъщи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: