Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
iliya_i - майстор
olelemaiko написа:
то тука само лалажии и пенсионери ка мен.работници нема.
А Тинки, ти си само за у Малта. Хайде бегай бързо, докато тоя още не е размислил.
jekasus - майстор
gogo7777 написа:
Що не.....Малта е все пак....
Готов си да изоставиш чехкините? :-D
hidrazin - майстор
aludaniel написа:
Ние сме най голямата компания в малта а за пари мога да говоря само на онлине интерву
Като сте толкова "голяма" компания, би трябвало да имате пари да си платите за рекламата и услугата.
Безплатен обяд няма. Това означава че дължите тук на собствениците тук едни пари.
Свържете се с тях и им платете сумата за реклама. Тук не е безплатна!
aludaniel написа:
Не много работата ни при железарите не е много най много мое да предлойим около 1300 до 1600 евро.
Ми като не е много си я свърши сам. Почваш да железарстваш - ти, жената, децата и ще спечелите много пари. :lol:
aludaniel написа:
...за работата която ще се върши не може да се очаква повече.Sorry
Sorry - работи си я сам.
:partyman:
P.S. Писна ми от манга...ли... :?
MASTER - специалист
gogo7777 написа:
Какво се заварява там. Малтийките готини ли са :-D

Дибелички съ, и не пускат лесну. Па то и зъ зъваряне се разбра чи нямалу мноу - напрау търси по дубръ уфертъ.
maleeeestrax - специалист
Ние сме най голямата компания в малта а за пари мога да говоря само на онлине интерву
0 ----това е някаква нова форма на кандидатстване за работа.А ти Малта ли имаш предвид??? Ще трябва да подам документи за---онлине интерву за малта ----хааахааахаахааахааааахааааа е сега се записвам :rock:
Еб........................сиии фирмата е тая с такъв неграмотник за PR---пиар демек да ме разбере човека малтиец. :rock:
kozl - майстор
Тоя па къде ръгнал да тражи работари. Туа сме от професиори и нагоре :-D
Нели има слайтове за туй онуй. "Джоб бъгъ", "Заплата бъкъ". :?
gogo7777 - майстор
MASTER написа:
gogo7777 написа:
Какво се заварява там. Малтийките готини ли са :-D

Дибелички съ, и не пускат лесну. Па то и зъ зъваряне се разбра чи нямалу мноу - напрау търси по дубръ уфертъ.
Хем дебели, хем не пускат......а и парите мижави. Ще търся оферта при шведките :-D
Алооооо шефа на малтийската промишленост намери ли си дърводелци???Ако не си намерил мога да те оперваза---демек да ти сложа перваз. :rock:

Тема "Търся си работници за чужбина." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: