Илчо Илиев написа:Мен ако питаш (ама не ме питаш) най-хубавото на тези мотори е, че са без пари, а са без пари защото не стават за нищо друго освен за това, за което са били предназначени! Компромисно стават и за някой кръжок по ТНТМ, но и такива кръжоци вече няма.preslav написа:Хубавото на тия мотори е,че са реверсни,на където ти е кеф,на там върти....vlado79 написа:Та въпросния м"А"тор...дадох на стругар да му нареже резба на оста и да ми направи 2 шайби и слагам камък.Също така ще направя и кръгла плочка с дебелина 5мм с подобна шайба закрепена за нея да си я навивам и на нея да лепя шкурка.Което стане по добре..това ще е.Ако ли не стане нищо...ба ли кво да го праа и си купувам едно шмиргеле и да приключвам сагата.Що не ходи по вторичните (посъветваха те от Кубрат), можеше да изпадне нещо за без пари, а то с тези резби и кое на къде се върти не се знае какво друго може да ти изпадне.
Не знам за теб, но на мен ми е кеф да си направя някоя машинка от ''подръчни'' материали, не,че не мога да си купя,но се губи тръпката, и за това влизам в този форум...