Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
plamen6703 - майстор
il_iliev написа:
iivanov написа:
il_iliev написа:
Любител да ми препоръчва електрожен [-X
Та кога , викаш , тА оперираха от чувство за хумор ? :weedman: Любител съм аз , но не и този , който си купува трифазен инвертор . :-D И никой не е казал , че на Драгозов машините са лоши . :partyman:
В момента, в който някой ми предложи да заварявам с Кракра пред това да си ползвам електрожена от Аргомаркет и ми се изпарява чувство за хумор :-D Майтапа си е майтап, но в днешно време ползване на Кракра не е майтап, а е жив таш*к :-D
Мога да ти предложа Кракра на цената на медта в нея... не я ползвам за нищо, но само "саксията" без кабели :-D
iivanov - майстор
il_iliev написа:

В момента, в който някой ми предложи да заварявам с Кракра пред това да си ползвам електрожена от Аргомаркет и ми се изпарява чувство за хумор :-D Майтапа си е майтап, но в днешно време ползване на Кракра не е майтап, а е жив таш*к :-D
Ма верно нищо не си разбрал . Човека НЕ ти препоръчва кракрата . Само отбелязва , че е супер здрава .
Само не мога да разбера , защо палиш толкова. :?
il_iliev - напреднал
iivanov написа:
il_iliev написа:

Ма верно нищо не си разбрал . Човека НЕ ти препоръчва кракрата . Само отбелязва , че е супер здрава .
Само не мога да разбера , защо палиш толкова. :?
Ма верно нищо не си разбрал :lol: Гледай какво ми пише човека
Щом искаш гаранция ти препоръчвам Кракра
Та благодаря за препоръката, но ще се въздържа :lol:
Само не мога да разбера, защо се палиш толкова да ми обясняваш като не можеш да четеш :lol:
Весели празници :partyman:
gogo7777 - майстор
il_iliev, всички инверторни електрожени акустират рано или късно в китното градче Сандански...въпрос на време е. Понеже искаш съвети от професионалисти, аз няма да ти препоръчам ИЗА-та, защото тя не е за аматьори и няма да я оцениш. Ти не търсиш машина, а уред с гаранция....никой про не може да ти даде някакъв съвет....просто не ти трябва такъв :)

Има доста писано....чети. Пансим е достатъчно популярна личност и едва ли му дреме дали ще кушиш от него или другаде :wink:
il_iliev - напреднал
А на мен изобщо не ми дреме, че бърбориш хегеш-мегеш, нам к’во, туй-онуй, нито ме познаваш, нито те познавам, нито искам съвети от професионалисти в направи си сам като теб :lol: но си цвъкай не ми пречиш :lol:
gogo7777 - майстор
il_iliev написа:
А на мен изобщо не ми дреме, че бърбориш хегеш-мегеш......
Точно това ти казвам......да не обръщаш внимание на някакви си заварчици. Комшията би те посъветвал къде къде по-правилно от някой си виртуален бърборко :wink:
il_iliev - напреднал
Само толкова ли :lol: от виртуален бърборко очаквах повече цвъкане в тема за любителски електрожен :lol:
iivanov - майстор
Още един български производител с добри машини . И напълно по джоба . Отзивите също са отлични .http://www.aigwelding.com/
koveslav - майстор
iivanov написа:
Виж сега , доколкото разбирам , елементите при изработка на инверторните заваръчни апарати имат свой живот , който е пряко свързан с интензитета на използването им . Никой , повтарям никой , няма да даде гаранция , ако не е сигурен , че продукта му няма да издържи на използването . Така че , това с гаранциите е малко афиф работа . Драгозов , за да даде 4 години гаранция за любителска работа е преценил , че може да си го позволи .
.......но и без да обиждам или визирам Драгозов,говоря по принцип- при достатъчно ниска себестойност на продукта и добра надценка,търговеца може да си позволи и 10-тодишна гаранция с цел реклама и просто да сменя бройки при проблем.Докато производителя никога няма такъв висок марж и трябва всичко да пипне лично и за своя сметка да отремонтира.....
maleeeestrax - специалист
Илиев вярно си опериран от чувство за хумор.И все пак този форум е за полезни съвети не за заяждане.Аз казах че Кракра е здрав и не се нуждае от ремонт но повечето неща са или хубави или евтини но никога и двете.А ако искаш да си мери ме ......... инструментите въпреки че съм любител мога да ти покажа някои неща :rock:

Тема "Любителски електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: