LazarGanev написа:...защо толкова му се връзватеЗащото аз ги бъзикам, а те се хващат на кукичката

LazarGanev написа:...защо толкова му се връзватеЗащото аз ги бъзикам, а те се хващат на кукичката
Hoвoceлckи написа: Превърнахте форума в абсолютна дърдорилня.http://rechnik.info/%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC
Chefo77 написа:Ааа, сега стана бъзик. Виждам, че и ти на бъзик носиш ...Нося на майтап, и аз си правя с други такъв
Тинки е пич. Може да е всичко, но е пич.
В 2017-а година, с неограничения 4G интернет - по всяко време може да се пише. Дори и ти успяваш - от морето. Вчера докато се плюехме, изкарах поне половината от пенсията ти (е, като махнеш данъка и ДДС-то, може и по-малко). С бонуса от продажбата на материалите и доставката, може пък и цялата. Ето затова те е яд. Да си жив и здрав дълги години, а ние да можем все така да имаме поводи да те ядосваме
Чираче написа:Както казах - да си жив и здрав, и да си получаваш пенсията по-дълго време!Chefo77 написа:Ааа, сега стана бъзик. Виждам, че и ти на бъзик носиш ...Нося на майтап, и аз си правя с други такъв
Тинки е пич. Може да е всичко, но е пич.
В 2017-а година, с неограничения 4G интернет - по всяко време може да се пише. Дори и ти успяваш - от морето. Вчера докато се плюехме, изкарах поне половината от пенсията ти (е, като махнеш данъка и ДДС-то, може и по-малко). С бонуса от продажбата на материалите и доставката, може пък и цялата. Ето затова те е яд. Да си жив и здрав дълги години, а ние да можем все така да имаме поводи да те ядосваме. И много грешиш, че ме яд и Ви завиждам. Ама много. Аз моето съм си го изработил - имам трудов стаж приравнен към III категория труд 48,5 г. Стига ми толкова. Със сигурност няма да доживея да освободят тавана на пенсиите и да си взимам определената ми пенсия за това, за което са ме осигурявали и съм се самоосигурявал. Пенсията ми стига за ежедневните нужди. Ако пък реша да заработвам допълнително, клиенти не липсват. Даже и от форума. За момента помагам благотворително на всички съседи.
Chefo77 написа:Не харесвам определението "дълго време". За мен означава мъчително и тягостно. Предпочитам да се казва ПОВЕЧЕ време.
Както казах - да си жив и здрав, и да си получаваш пенсията по-дълго време!
preslav написа:Горе куку, долу махало.Все някога и това се случва. Да стане куку, и да има махало. В това няма нищо неестествено.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: