• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
FrankLeeMorris - специалист
вт фев 06, 2024 4:29 pmAndri01 написа:
Що не вземеш да се разкараш от този форум с глупостите си? Не вярвам някой да гори от желание да чете мръсотиите, в които явно живееш!
Е как да се разкара от форума, очевидно за момчето това е неговият живот!? Предполагам, че пише и в още 20 форума, включително и в БГ Мама. И там показва мускули и говори за "л*йнарката" си, та пенсионерките се подмокрят...
iliya_i - майстор
Не е баш тъй.
От начало Патъра пусна няколко смислени теми с въпроси, но форумните .ишкомерци ги У.раха.
От тогава явно е решил, че този форум освен за мерене на пи.ки, за друго не става.
Andri01 - майстор
Никой НОРМАЛЕН човек не говори /пише/ за ла..на,кен..фи/ галюни/ из форумите. Трябва да си съвсем изтрещял за да избиваш комплекси по този тъп начин!! Но все пак всичко опира до личната култура от първите 7!!
Патъра - специалист
вт фев 06, 2024 7:15 pmFrankLeeMorris написа:
вт фев 06, 2024 3:48 pmПатъра написа:
Кво става бе женски, намери ли бащата на яйцето, мистериозния източник на влагата, изворът на мухъла, блатната кикимора...? Панелни тигърю, кажи къде си локирал колибата, да дойда да пием по един шампоан, ще ти реша генерално проблема с мухъла. Кажи, кажи, аз съм в Габрово и постоянно пътувам по цялата страна, амбулантен търговец съм, продавам щастие, няма да съжаляваш.
Когато форума е целият ти смисъл на живота и си "голЕмата работа" там... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Няма как да е целият ми смисъл, при положение, че имам 40 коментара и съм тук от 6 месеца. А за голЕм, не съм голЕм, понеже не съм от шопските села, а от централна България. Лягай да спиш, преди злия мухъл да е излязъл да те търси, че ще ти навре абсорбатора в пилешкия г*з.
вт фев 06, 2024 8:29 pmПатъра написа:
вт фев 06, 2024 7:15 pmFrankLeeMorris написа:
вт фев 06, 2024 3:48 pmПатъра написа:
Кво става бе женски, намери ли бащата на яйцето, мистериозния източник на влагата, изворът на мухъла, блатната кикимора...? Панелни тигърю, кажи къде си локирал колибата, да дойда да пием по един шампоан, ще ти реша генерално проблема с мухъла. Кажи, кажи, аз съм в Габрово и постоянно пътувам по цялата страна, амбулантен търговец съм, продавам щастие, няма да съжаляваш.
Когато форума е целият ти смисъл на живота и си "голЕмата работа" там... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Няма как да е целият ми смисъл, при положение, че имам 40 коментара и съм тук от 6 месеца. А за голЕм, не съм голЕм, понеже не съм от шопските села, а от централна България. Лягай да спиш, преди злия мухъл да е излязъл да те търси, че ще ти навре абсорбатора в пилешкия г*з.
Абе 40 коментара са, ама ти имаш потенциал... добър трол си. До един месец ще станат 40 000... :lol:
Патъра - специалист
вт фев 06, 2024 7:59 pmiliya_i написа:
Не е баш тъй.
От начало Патъра пусна няколко смислени теми с въпроси, но форумните .ишкомерци ги У.раха.
От тогава явно е решил, че този форум освен за мерене на пи.ки, за друго не става.
Абсолютно вярно. Бях чувал, че има един форум, където хората помагали с насоки. Регистрирах се, пуснах 1 тема за подмяна на изгнила греда - коментарите бяха викай багера, събаряй къщата, ти какво искаш от нас... Втора тема за ремонт на дюшеме - пак същото, трета тема, не помня каква, пак същото... Гредата я смених с метална - стана чук. Дюшемето си го оправих с пяна, циклене и восъчна вакса - стана трепач. От форумците само подигравки, освен от единици. После реших, че тук ще влизам да приказвам нелепи глупости, докато мързелувам, ей така за тоталния бъзик. Така и правя в момента. Пиша глупости, понеже не намерих друга стойност. Теми повече няма да пускам, освен за пърдене и странни звуци в коридора :-D . Има си админ, нека ми спре хатъра ако иска. А, дотогава, съвет от мен за всички майстори. Не правете като Запрян, не си купуайте мухлясала панелка, не я шпакловайте с гипс и като дръпне за 2-3 дена да ударите един гръцки латекс да запечата влагата завинаги. Запряне, мое ли да си толкова кух кат' 🥥

п.с. Запрян му сипвам здраво, защото той пръв започна с епитетите, НЕ аз го нарекох тъпоъгълник. Ега и 🐒 му с 🐒. Даже и да обижда не може.

А сега, най-накрая по темата. Запряней, ето ти решението: Хвърляш слушалките от колцентъра през джама, връщаш панела на банката, замъкваш се обратно на село дето ти е мястото, удряш му една варова драпана мазилка и влизаш в бизнеса "оператор на биологична единица с виме". За нула време от леке ще станеш мъж и ще дойдеш в Габрово да ми благодариш за съвета. Да
не забравиш и една буца сиринье да донесеш за старшията. Успех! :toimonster:
Последна промяна от Патъра на вт фев 06, 2024 9:00 pm, променено общо 1 път.
Много е зле работата... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Патъра - специалист
вт фев 06, 2024 8:58 pmFrankLeeMorris написа:
Много е зле работата... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Е, не се отчайвай де, все ще те оправим някак... :?
вт фев 06, 2024 9:02 pmПатъра написа:
Хубаво е да се оправиш ти здравословно, че тогава да мислиш за другите... Отдавна не бях срещал човек, който така да иска, да се излага...
Патъра - специалист
вт фев 06, 2024 9:11 pmFrankLeeMorris написа:
вт фев 06, 2024 9:02 pmПатъра написа:
Хубаво е да се оправиш ти здравословно, че тогава да мислиш за другите... Отдавна не бях срещал човек, който така да иска, да се излага...
Пред кого се излагам, уа, Запряне? И кой съм аз, та да се излагам, Патъра, Катъра или Мангъра? Селския ти манталитет крещи от далеч. "Излага са тоя, не му е чиста работата, сигурно и зъбите не си мие, явно е луд...". Не не съм луд, просто тия дни нямам какво толкова да правя, та влязох във форума да спамя безобидно, ти ми се газира, взе да обиждаш първи, след което аз реших да ти наклепам темата. Това е, понеже нямаш капацитета да разбереш ситуацията, аз ти я развих, сдъвках и изплюх като тема в час по литература. Колония от мухъл един път появи ли се няма махане ако ще и със сярна киселина да поливаш стената. Можеш само да клепаш отгоре с разни химикали, вар или белина и да се молиш да не се гъгнеш преди гъбите. А между другото от черен мухъл се хваща рак. Ай със здраве.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

Тема "Влага в апартамента!?!?!?!?!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: