Аз вече съм се "надънил" ,а нямам навика да се отказвам. Ти пък си човек,който е доказал че знае и е направил нещо. Това ме стимулира и аз продължавам.
Ако има интерес от форума ,ще продължа да показвам развитието на проекта ми.
petko_sz написа:Уелкъм nightborn !От директният линк на централния софийски затвор.
Тая ординатна маса има ли някакви луфтове?
Доколкото съм пипал подобен род полу-фабрикати , се движат "на пресекулки" и като ги развъртиш със стъпков мотор може да се наложи преработка на паралелите щом се я ползваш за малки детайли.
Ако си решил ,че повече няма да "потъваш" и се отказваш навреме - съветът ми е - НАПРАВИ СИ ПЪЛНОРАЗМЕРНА машинка - нещо поне 500 на 500 на 200 , аз сега си патя от моята микро маса , реално става само за ювелирна работа.
пп: абе някой знае ли от къде на сайта на БНБ , мога да си дръпна Г-кода на матрицата за Алечко![]()
![]()
![]()
nightborn написа: Ако има интерес от форума ,ще продължа да показвам развитието на проекта ми.Човече, понеже подозирам, че си този
skat написа:Да аз съм и дори бях забравил ,че съм поствал в там. Направих го тогава ,понеже трябваше някъде да постна снимки за сайта ... не помня и незнам дали ще го изпиша правилно сегаnightborn написа: Ако има интерес от форума ,ще продължа да показвам развитието на проекта ми.Човече, понеже подозирам, че си този
http://s919.photobucket.com/albums/ad38/nightborn/
не ни замайвай с въпроси!
Интелигентността и опита не могат да се скрият лесно, по - добре остани и ни бъди полезен, малко като тебе се отбиват тука и не се задържат много!
P.S. Аз също се нагърбих с тази координатна маса, не е чак толкова зле за парите си
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: