• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 198
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
gogo7777 прочетох го но за Тр1и2 пише Е21(за ферита) а на мен в магазина ми казват,че такав несъществува имало Е20,23 и 25,а за Тт1.1 и 1.2 не си спомням да срещнах нешто.А за марзела нее савсем вярно.
Иначе ти благодаря.
gogo7777 - майстор
А схемата погледна ли :?: .
nikolaytatarov - специалист
С Е25 става перфектно за т1 и т2,но това не е важно защото това са детаили които струват левче ,скъпите части са други там трябва да гледаш да ли ги имаш и дали си струва ,иначе колегата го е написал - всичко го има написано в схемата.
Само диодите(150EBU02) са скъпи(по около 25-6лв са)но за радост имам 7бр. от тях :-D
Прочети цялата тема,има примери със снимки за твоята схема,и задаваи смисленни въпроси ,напиши какви параметри търсиш,с какво разполагаш,разгледаи и други схеми,може и други колеги да проявят интерес да ти отговотят.
Здравейте. Реших да си направя полумоста със схемата на колегата genostan от 10страница и го докарах до силовия траф. и дроселите.Та изчел съм цялата тема и не ми е ясно как точно трябва да направя намотките и се нуждая от съвет. Нагласил съм си проводник 0.5мм. и трябва да го направя за първична 15жила в едно за намотка и за вторична 45жила в едно. Та като си наглася тези 15 и 45 жила да са заедно ме интересува дали да ги обвия с хартиено тиксо или нещо друго за да станат в едно цяло. Ако има знаещи моля дайте акъл.
Здравеи става и с хартиено тиксо но по добре е с това http://www.ebay.com/itm/Kapton-Polyimid ... 2a2069cfb7
Благодаря значи с хартиено тиксо.
gogo7777 - майстор
С термо-свиваем шлаух не става ли?
Не бих ползвал термо свиваем шлаух за тази цел.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 198

Тема "Изработка на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: