Здравейте.От можеби месец имам Anycubiц I3.Явиха се някакви проблеми, ако може така да се каже.Един принт го прави ОК, следващия след него го омазва до степен... ужас направо. Та бих искал някой да помогне с нещо. Дали трябва да се левелне леглото или нещо друго. Бих платил на някой,който може да ми помогне. Става на въпрос за гр.Дупница.Благодаря предварително.
вт фев 18, 2020 8:26 pmj0rk0s написа: Здравейте.От можеби месец имам Anycubiц I3.Явиха се някакви проблеми, ако може така да се каже.Един принт го прави ОК, следващия след него го омазва до степен... ужас направо. Та бих искал някой да помогне с нещо. Дали трябва да се левелне леглото или нещо друго. Бих платил на някой,който може да ми помогне. Става на въпрос за гр.Дупница.Благодаря предварително.Един и същи .gcode ли ползваш когато е ОК и омазва... левел се прави рядко ако не го бараш.... аз съм го настройвал преди >100часа принт... не че принтя много де.. със същия принтер съм и когато нещо не е било ОК е в настройките на файла... мнгоо се разтропаха вентилаторите трябва да го отварям имам пълен комплект сунон купени от преди 6 месеца...