• 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Krass - майстор
След един сезон и от резбата няма да остане нищо [-(
jekasus - майстор
То за удоволствие, а не за готвене всеки ден :-D
За мен лично механизма на bulhomes2 е най-сполучлив за ползване viewtopic.php?f=18&t=35045&start=280
filmatoplo - майстор
:) Разкарвам си се аз из Етъра вчера по обяд :wink: и :shock: гледам на един кръгъл камък отгоре похлупен диск -супер качество с щемпъл :wink: .Седи си там и на никой не му идва на ум :? какво може да стане от диска.Намира се точно до работилницата за писани каручки :wink: върху кръглия камък на който майстора пасва колелетата .
Stefan_62 - майстор
Днес и аз се сдобих с едно дискче 61см. от вторичните за 10лв. докато сдавах желязо от есенното разчистване на двора. Ей големи гадове изкупуват желязото по 0,40 ст., а ми искаха по 1.50 лв. за кило на диска. Излезе 12.400кг., но след малко цигания склониха на 10лв. Сега ще се подготвя за обработка докато се превърне във Валандър. Вече имам един направен на 51 см., но от много глава неболи :lol: Малкият отива в бойната готовност за риболова, а новият ще се пържи в градината :lol:.
stiv1961 - майстор
Честито :) , ти на това ,,Ф"/ 61 см/ дискче ли му викаш :-D
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
Честито :) , ти на това ,,Ф"/ 61 см/ дискче ли му викаш :-D
Абе Чена вярно диск си е :), но му викам по-галено :lol: като знам каква хубава работа ще върши нямам търпение да се захващам с него. А и започва сезона на свинските и винските празници :lol: :drinkers:
msotiroff - помощник
Много ми харесва идеята за валандара. Ако успея да си направя направо си го слагам в караваната и бракувам барбекюто... Мисля си обаче, че газовия ми котлон ще е слабичък за валандара, а не ми се дават 50-60лв за газова перустия... Според вас мога ли да ползвам за целта газовата горелка, като ще й приспособя стойка под валандара?! Ясно, че на огън е най - добре, но понякога се налага да се използва и газ...
kapanec - специалист
газова пиростия по пазарите е 30-40лв .Но инвестицията си заслужава
msotiroff - помощник
Ето какво сглобих до момента... Остава само да го обгоря и изпробвам с пресни свински мръвчици :-D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Krass - майстор
Тази вечер Ути готви във валандър някакви миди за 1000 души Било е през лятото в Царево.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: