• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 547
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
gorgidanchev - специалист
VELSI МАЙ Z ТИ Е С 4 ОМА...Извини ме но каква е това зъбно колело на 45 градуса?
velsi - Почетен майстор
Да, 4 ома е. Знаех си, че някой веднага ще попита за зъбното колело. :-D Предвиждам в последствие да сложа ръкохватки на всяка от осите, със нониуси, за работа на ръка. Понякога за един-два отвора не си заслужава да се прави програма. И понеже единствено на оста Z няма как да поставя ръкохватка от другата страна, предвидих това зъбно колела, за предаване на движението под ъгъл.
Доста добро испълнение но ти ми каза че на Z си поставил по слаб мотор.
Извини ме за нахалството но от какъв принтер смъкна тия мотори. :?
Питам те защото единия от моите е испушил и останах с три различни.
velsi - Почетен майстор
Ами да, този 4 омовия е по-слаб. От някакъв голям, матричен, дърт принтер са. Един приятел ми ги свали, не знам точно какъв е бил. Двата други мотора са български.
velsi - Почетен майстор
ГОЛЯМ ПРОВАЛ! Мотора на оста Z се оказа слаб и не иска да я движи. Сега от къде ще търся друг?? :?
shulio - специалист
Ако искаш с моята поръчка като я правя да поръчам един мотор повече и за теб от Англия
velsi - Почетен майстор
Колко пари излиза един мотор от там? Ти нали беше споменал за някакви втора употреба в София?
Iliev Labs - специалист
Ше взема да изкъртя някой принтер. Каквото извадя ти го подарявам, само еконта ще си платиш. Утре вечер мога да го направя, в други ден изпращам.
shulio - специалист
Има втора употреба в София по 16 лв,но са униполярни и са 50Nsm.От там излиза 1.24Nm 20 евро без доставката.

http://www.slidesandballscrews.com/nema ... rrency=EUR

Ако ти вършат работа тези униполярните на МАЕ Италия ще питам утре дали имат
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 547

Тема "CNC машина гравьор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: