• 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
soton - специалист
Говорите за подница и връшник,а дали около вас няма такова нещо че ме интересува точната им форма?
dadko - майстор
Тъй като писах в темата с рецептите за скалъпването на моя валандар- взимам си бележка и продължавам в тая тема със снимките по направата му.
А като го сефтосам- ще пиша вече там...
Дръжките ги заварих малко нагоре, а не като на повечето от форума, но то е, за да може да се събира по- лесно над резервната гума в багажника. крачетата (шпилка М16) не ги направих сгъваеми, а демонтируеми пак заради компактност в разглобено състояние.

Прикачен файл

Val1.JPG

Прикачен файл

Val2.JPG

Прикачен файл

Val3.JPG

Прикачен файл

val4.JPG

Прикачен файл

v_bagajnika.JPG
gogin - специалист
Здравей те, от много време си търся диск от брана, ама все на камък удрям. Та ако някой има един излишен диск, да ми пише на лични да се разберем. Много искам и аз да впечетлявам гостите си с това чудо на природата. Благодаря предварително.
Пламен Лилов - напреднал
Браво дадко,вече си пълноправен член на братството!Добре дошъл и наздраве. :partyman:
gogin - специалист
Здравей те, колеги. Моето ходене по мъките продължава, днес обиколих над 20 вторични суровини в София да търся диск от брана, и навсякъде греда. Повечето казваха ,, знам какво е ама няма,, а всъщност не знаеха за какво иде реч, другите вдигаха ръмене и ми викаха, че незнаят за какво говоря, и след обяснението от моя страна се пулеха като маймуни. Ако някой от вас може да ми помогне с един диск от брана, ще съм му много благодарен,защото ще спре моето ходене по мъките, и ще се наслаждавам на това чудо на природата. Благодаря предварително :prayer:
kapanec - специалист
Търси в земеделските кооперации в близките села .всички имат стари дискове който стоя изхвърлени в някой ъгъл аз така си намерих 4бр за мен и тайфата. Не ми искаха пари глобата беше един валандар и за тях понеже не бяха и чували за това удоволствие после си облизаха пръстите (голям кеф)
stiv1961 - майстор
gogin написа:
Ако някой от вас може да ми помогне с един диск от брана, ще съм му много благодарен,защото ще спре моето ходене по мъките, и ще се наслаждавам на това чудо на природата. Благодаря предварително :prayer:
В другата тема ти отговорих :)
Stefan_62 - майстор
Да постна и тук,обещал съм на колегата на л.с., стига диска да е още на село. :?
stiv1961 - майстор
Ще се радвам и той да се уреди сред нас :partyman:
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
Ще се радвам и той да се уреди сред нас :partyman:
Надявам се другата седмица да му помогна да се влее в редиците на "земеделските тигани" :lol: :drinkers:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: