• 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 115
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
kikokiko - специалист
Ето още един мързелив начин за изработване на кутия за проектора - просто шрайбпроектора се поставя целия без да се разглобява в кутията. Самата кутия съм направил не от дърво а от нещо като мукава или фазер (ще го видите от снимките). Може после да се облепи с фолио наподобяващо дърво, с цвят който да пасва на останалите мебели.

Ето снимки

Прикачен файл

SNC00001.JPG
SNC00001.JPG (22.15 KиБ) Видяна 5151 пъти

Прикачен файл

SNC00004.JPG
SNC00004.JPG (23.37 KиБ) Видяна 5151 пъти

Прикачен файл

SNC00005.JPG
SNC00005.JPG (28.52 KиБ) Видяна 5151 пъти

Прикачен файл

SNC00006.JPG
SNC00006.JPG (27.08 KиБ) Видяна 5151 пъти

Прикачен файл

SNC00007.JPG
SNC00007.JPG (24.52 KиБ) Видяна 5151 пъти
ChriS - напреднал
Не събира ли много топлина вътре? :?
Иначе много добра идея =D>

EDIT: Между другото ТОВА ми е лампата, следващите две снимки са дросела и запалката.
ЛИНК към лампата в сайта на Филипс...
Ще се опитам да я свържа според вашите схеми, ако не ще питам :)

П.П. Сега гледам, че на схемата, която сте дали на запалката има две букси, а моята има 3? На нея има някаква схема, ама не ми става много ясно средния кабел къде влиза..
Yavor_Sv - напреднал
Запалка тия дни ще получа и лампа, ама виж и мойта схема от руския сайт. Там запалката е с три изхода. Потърси и в Lumenlab. :)
ChriS - напреднал
Моля някой да ми каже на това кое му е плюса и минуса.. Всъщност коя страна е свързана със запалката и коя с дросела :?

Прикачен файл

LPPR1_CDM-T_0003.JPG
LPPR1_CDM-T_0003.JPG (78.12 KиБ) Видяна 5074 пъти
LZ - специалист
А това има ли значение? Има ли някаква разлика в крачетата или едното да е отбелязано някак. Ако не, то според мен няма значение как ще я вържеш
ChriS - напреднал
Абсолютно никакви означения, нито по крушката, нито по кутията или опътването, нито в сайта им... Предполагам, че няма да има значение, стига да не гръмне - ако не пиша скоро викайте пожарна :-D
LZ - специалист
Не гледай само за означения, а и за конструктивни разлики и такива във формата. Пример - LED
ChriS - напреднал
Именно, че са и еднакви двете крачета :?
LZ - специалист
Еми тогава сигурно няма значение, ама знам ли :? Ако не намериш инфо давай смело и безотговорно :)
ChriS - напреднал
Засега не светва... Пробвах по два начина - нито звук, нито проблясък :? :? :? Ще пробвам утре с по-дебели кабели, защото нямах и използвах аудио, които са чувствително по-тънки.
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 115

Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: