• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
velsi - Почетен майстор
Да, хубаво е да се слага разпънка, но в твоя случай размера е малък и не си заслужава. Затова и не ти го написах по-горе.
ralev - специалист
Румка, само тая дръжка дето не играе никаква роля от вън защо си я сложил?
rum_sz - специалист
Това е за по идните дни.Някакви идеи на жената,вчера цял ден ми намила за дръжкатааа :lol: :lol: :lol:
rum_sz - специалист
Кажете ми как да направя комарник на тази врата като дръжката пречи. :cool:Вратата се отваря навътре към стаята.

Прикачен файл

p4110080_153[1].jpg
p4110080_153[1].jpg (79.93 KиБ) Видяна 6414 пъти
pac_ - специалист
rum_sz от къде купи профила,пантите,мрежата ,тапите,уплътнителя и колелцето?
velsi - Почетен майстор
rum_sz написа:
Кажете ми как да направя комарник на тази врата като дръжката пречи. :cool:Вратата се отваря навътре към стаята.
В един подобен случай постъпих така:
Направих две рамки с еднаква височина. Ширината на едната каса със около сантиметър и половина по-голяма. И двете рамки са от същия профил. Едната по-широката, завинтих към вратата и тя ми служи за каса. Канала слагам към вратат, за да не се вижда. На другата рамка опъвам мрежата и пантите се завинтват към предварително монтираната рамка. Това обяснява защо тя е по-широка. Пантите трябва да има къде да стъпят. Получи се доста прилично и беше достатъчно, че да не пречи дръжката на мрежата.
pavkatay - майстор
Такава втора каса съм правил и аз ,но понеже разстоянието,което трябваше да се компенсира беше по-голямо го правих от алуминиев профил'кутия' 20х40 -залепен към касата на вратата с тясната страна(има и такива ъглови сглобки за този профил).
А в друг случай точно на височината на дръжката поставих делителя на комарника. Клиента каза, че не държи едновременно да са затворени и вратата и комарника и цената с допълнителен профил не му 'отърваше'. При това положение, ако при затворен комарник се затвори вратата дръжката избива комарника от шнапера, вместо да изтърбуши мрежата. Единствен недостатък-вятъра този комарник го 'мандахерца' непрекъснато,т.е. иска повече грижи.
rum_sz - специалист
Снощи съм го мислил ,цяла вечер :?
rum_sz - специалист
pac_ написа:
rum_sz от къде купи профила,пантите,мрежата ,тапите,уплътнителя и колелцето?

Има склад на Алтес в Ст Загора
rum_sz - специалист
Сънят стана реалност

Прикачен файл

P6210030.JPG
P6210030.JPG (79.37 KиБ) Видяна 6498 пъти

Прикачен файл

P6210028.JPG
P6210028.JPG (77.29 KиБ) Видяна 6498 пъти
  • 1
  • 3
  • 4