• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
nv952 - майстор
аз първоначално реших да го правя защото има едно кафе в бургас с едно малко шадрафанче но като гледам ако реша да го махна голямо къртене ще има а така с тва фолио дебело 1мм (даже балатума в село е по дебел) трябва само да го извадя и да зария дупката.
hidrazin - майстор
Ами тогава погледни за някои идеи тук:
http://www.dobrichstroi.bg/index.php/bg ... ntain.html
Може да минеш през Баумакс. Там гледах едни големи пластмасови корита за бъркане на бетон... И бяха на не много високи цени. То и на мен ще ми трябва едно такова ама за други цели.
:partyman:
nv952 - майстор
Също и още един недостатък се сетих на бетона.Поради това че нашия двор е на пътя софия-слънчев бряг миналата година правих пътека 5-6см дебела и се напука за няколко месеца а тя и фонтана са на една и съща дължина от пътя само че на различни места по ширината и ако стане така че се пукне после голямо къртене ще има.Затова се спирам на фолиото. :) :cool:
nv952 - майстор
Хора аи малко помощ
Търся фолио оня ден пуснах поръчка от тук http://www.storum.eu/Gyvkavo-PVC-folio- ... 50-m-x-2-m чакам да ми звъннат но нищо и на другия ден не издържах и им се обадих.Питам ги защо няма нищо и чак тогава се сетиха да ми кажат че нямат :x :x :x.После звъннах в един друг интернет магазин .... и там също нямат и ми казаха че ГАРДЕНА е спряла производството от тази година на такива артикули и наистина проверих на сайта им и беше вярно.Ходих в баумакс Бургас и като ги видях имам чувство че освен от цената щях да припадна а и от самият им вид.Гледам едни рула по 6 м и други няма....!

Затова моля Ви ако някой знае къде има наличност на градинско фолио за езеро 2 на 2 метра и дебелина 1мм с цена до 10лв на кв/метър ДА КАЗВА ПЛС
nv952 - майстор
ето го и фолиото намерих го в аква кор,но доставката ми излезе 11 лв до офис и още 44 за фолиото 55лв и освен това,че не можели да занесат пратката до офис на еконт сбъркали името ми и момчетата в офиса бая са зачудеха за фамилия "Вълчевски"
но нали е тук :supz: :supz: :supz:
:cool:

Прикачен файл

P060413_2120.jpg

Прикачен файл

P060413_2119.jpg
VLADO66 - майстор
Хах...езеро в кашон :) ,дълго време да те радва :partyman:
nv952 - майстор
дано уж е с 15 год гаранция.
nv952 - майстор
ето снимки от днес
уж мерих пък като изкопах дупката 1м20 на 1м20 на 40см и сложих филиото се окачза че имам още и затова като го напълних го развалих штот забравих да сложя пясък и другия път пак но изглеждаше хубаво.

Прикачен файл

P270413_1238[01].jpg

Прикачен файл

P270413_1340.jpg

Прикачен файл

P270413_1246.jpg
nv952 - майстор
Хора какво мислите за слагането на белина във водата.Чух че нямало никакво замърсение, но не разяжда ли фолиото.
VLADO66 - майстор
nv952 написа:
Хора какво мислите за слагането на белина във водата.Чух че нямало никакво замърсение, но не разяжда ли фолиото.
Няма проблем.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Помощ за езеро с фонтан бетон или фолио" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: