Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
krasi92 - майстор
Аз ги умея и трите позиции и ще се радвам да ме вземете и за трите като ще ги съчетавам чудесно-по 8 часа на занаят и мога да работя и в почивните дни като се надявам да получавам поне 1925 евра на месец.Все пак сте наи големите у малта и се надявам и на безплатен транспорт с раян аир до там.А сега сериозно-що не ходиш до Пловдив с това заплащане.Имаш ли идея колко взема тук един професионалист на позиция от горепосочените.Смешно е предложението ти.
MASTER - специалист
Стана ми любопитно каква е долу горе заплатата на монтажник на дограма в България.

И по скоро как се формира сумата - час ли, линеен метър ли ?

Това за Пловдив не го разбрах - по високо ли е, или е по ниско заплащането в Пловдив ?
gogo7777 - майстор
На тая "голема" агентура ножицата е голема. Щом е твърда заплата означава, че за 140-154 часа плащат 1600 евраци, което всъщност не е чак толкова зле. Ама зависи какво правиш, щото такива пари се взимат и на седмица ако си специалист. Говоря за заваряване..... :wink:
За Малта не знам ама "европейците" ценят и плащат за опит и кадърност. При мене монтажник получава 2000 евра за 200 часа без да се преработва /даже искат още часове да работят/. Заварчиците /добрите/ взимат над 3000 евра. При това чисти пари.
Та добре е пусналия темата да каже какво търси.....специалисти или бройка, която ще му носи някаква печалба :wink:
Пиша това защото има много излъгани хорица......отиват за едно, а получават друго. :wink:
DundyTheCroc - майстор
А може ли линк към сайта на фирмата, все пак да видим за какво иде реч?
gogo7777 - майстор
Нямам сайт бе......и не търся работници :-D
Avas_co - майстор
Хм, то в България какви ли читави хора останаха ?
Не, че нещо, но на мен лично тия дни ми се налага да взимам за разни хамалски задачи, банда цветнокожи, пък аз вместо да си гледам нещата, трябва да седя и да ги контролирам.
Днес подавач ми го игра един от тях, ми станаха нещата, там носи разни неща, сложи и зави някакви болтчета, че даже и резна някое желязо, ама ... за всяко нещо трябва да го гледам и да му го кажа по няколко пъти.
Накрая го оставих за малко сам и омота нещо, което преди това го беше направил ОК.
Lisko - майстор
Май трол ви взема за мезе.
MASTER - специалист
За съжаление не е трол май ...
Профила му съвсем точно отговаря на типажа - Българин в чужбина, изживяващ се като работодател...
krasi92 - майстор
То Пловдив нали е пълно с маини
и те така а иначе за монтажник заплащането е минимална работна заплата като почти на всякъде.
velinsl - специалист
Аре сега познайте разликата от 2000 евро до 1600 къде отива?

10 калпака да се намерят това са разлика от 400 евро на човек 4000 хилки без да си мръдне пръста човек.
Не е зле.
Типично по български!!!

Тема "Търся си работници за чужбина." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: