Да напомня, че темата е за изработката на масата и нещата свързани с нея. Заяждания и подобни няма да се толерират 

пет фев 15, 2019 10:37 amVirtex написа: Да напомня, че темата е за изработката на масата и нещата свързани с нея. Заяждания и подобни няма да се толериратНяма такова нещо като заяждане просто обясняваме на Чолев ,че такива щуротии като неговите не се правят ,защото някой може да си изпати лошо ,а той пък се обижда и ни иска дипломите.![]()
нед фев 17, 2019 11:22 pmcholev написа: Що е то на снимката. Постни и масата, за да не е офтопикТова на снимката са колектори (2 бр.) за водно-отоплителна система за някаква фирма с 4 отделни кръга .Основната тръба е ф 325 мм. с дебелина на стената 6 мм. и дължина 2 метра, извод към трите котела ф 159 мм. / дебелина 6,3 мм и 4 отклонения съответно едно по 133мм/5 мм.,2 по 88,9 мм./4 мм. и едно 48,3 мм./3,2 мм. Има отвори още за термометри-2 броя,манометри-2 броя,извод за разширителен съд, извод за автоматична система за допълване ,изводи за дрениране - 2 броя и изводи 2 броя на ф 159 за предпазител на помпите.Маса съответно не съм ползвал защото многото пи6ки по колектора ми пречат ,но за сметка на това две магарета и няколко счупени стола ми свършиха идеална работа .Приспособяваш се спрямо обстановката (полева под навес) и условията (по 9 часа работа на минус 4 градуса, 2-3 дни).Няма как всеки път да си на топличко и сухо място.Затова писах ,че всеки си прави такава маса каквато му върши работа ,а някой път и импровизираш с подръчни материали
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: