• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
Ти уби коча с лопатата :) , браво, вече си в отбора :supz: :partyman:
Благодаря!
През лятото със сигурност ще ползвам триото уреди и близо до Ст.Загора - в Старозагорските минерални бани, на поляната под Богородичната стъпка!
Членувам в един автомобилен клуб - http://www.mitsubishibg.com/forum/index ... opic=23663 , който е поел шефство над един детски дом от Загора. Освен внимание за Коледа - http://www.mitsubishibg.com/forum/index ... 27322&st=0 традиционно водим децата на барбекю през лятото в Баните.
Та в този ред на мисли, валандера ще се ползва освен за лични - и за благотворителни нужди.
При една следваща среща с децата - бих поканил и колеги от тук да присъстват. Усмивките на тези "ничии" деца, когато и се обърне поне малко внимание - са безценни... Изображение
gogin - специалист
Днес и аз възпламених и се получи добре :supz:

Прикачен файл

140420131179.jpg

Прикачен файл

140420131178.jpg

Прикачен файл

140420131177.jpg

Прикачен файл

140420131176.jpg

Прикачен файл

140420131175.jpg
Stefan_62 - майстор
gogin написа:
Добре си се справил, а успя ли да оправиш изкривяването на диска, поне от снимките на си личи кривината която имаше.
пишман_майстор - майстор
Чак днес вече успях да си намеря диск от брана , такъв какъвто на мен да ми ареса :-D все попадах на едни криви,усукани и сцепени . Само не знам дали ще се справя с електрожена :? , в смисъл че е едно Айнхелче-тип траф променлив, слабоватичко откъм ампераж... Все не мога да заделя едни 7-8 стотака за нещо по-свястно :x и май ще ходя да видя аверче , да го занимавам :ops: А и да попитам , по принцип с какъв електрод , че да може на променлив ток , да заваря отвора , дръжките и прочие , ако се опитам все пак с моя траф ,че ми се видят доста закалени тия дискове.. [-o<
gogin - специалист
Stefan_62 написа:
gogin написа:
Добре си се справил, а успя ли да оправиш изкривяването на диска, поне от снимките на си личи кривината която имаше.
Не колега стои си с кривината така ще е до велик ден най рано. Тогава ще си ходя на село и там ще имам нужните инструменти за изправянето, но и така си действа с по малко матриал, по на честичко :partyman:
hidrazin - майстор
И във връзка с тиганите ето на какво попаднах. Кой ще познае за какво е този тиган? :-D
Прикачен файл:
тиган.jpg
тиган.jpg (15.28 KиБ) Видяна 3671 пъти
:partyman:
Тани - модератор
Не позна! Това е чугунен тиган за охлюви :wink:

http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_product.php?pid=1553

Този Изображение е за яйца :partyman:
hidrazin - майстор
Имаме познал верния резултат !!! Тиган а ОЙЛЮВИ. :lol: Krass, как можа да ме издъниш така бе човек? Наказвам те с по една малка ракия за всяка дупка на тигана. :prayer:
:partyman:
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: